Αρχική » Μωρό μου Θέλω τα λεφτά σου όχι το σώμα σου!

Μωρό μου Θέλω τα λεφτά σου όχι το σώμα σου!

by admin

Ο παραπάνω τίτλος είναι η πεμπτουσία, το δίδαγμα που σφραγίζει την πραγματικότητα. Μήπως και κάποιοι βάλουν μυαλό, διότι εάν κτίζουν μύες για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο έχουν πατήσει την μπανάνα και θα πέσουν άσχημα. Εάν κτίζουν μύες, για να τα οικονομήσουν, ψαρεύοντας με το μυϊκό δόλωμα τα υποψήφια θύματα, είναι σε καλό δρόμο! στρωμένο και προσοδοφόρο.

Έχω πιθανότητες με τα μπράτσα μου;

Ελάχιστες !…όπως το τυφλοκούταβο, εάν πάλι είσαι πονηρός και θέλεις να εμπλακείς στο φιγουράτο παιχνίδι με αγώνες , selfie, βόλτες στα γυμναστήρια και τα μαγαζιά, έχεις προοπτική, σε διακρίνει ένας επιχειρηματικός  οραματισμός.

Ξέχασε την Μαρία, την Κική, την Σοφία και την Βίκυ, είναι για μετά, χτύπησε αυτούς που σου έρχονται έτοιμοι, στο πιάτο, διότι αγαπούν τον τρόπο σου, το μοναδικό σου σύστημα, να τους τα παίρνεις τα λεφτά με υποσχέσεις, είναι ανέξοδο και αποτελεσματικό.

Εάν είσαι αγωνιστικός, πάτα τα μυϊκά γκάζια και δώσε στη μυϊκή κόντρα, εάν μυϊκός στο γυμναστήριο, κάνε την φιγούρα σου, υποδύσου τον ρόλο του σοβαρού, και του γνώστη,.. γίνε ο γιατρός τους. Εάν είσαι κοσμικός ..θέρισε τα clubs, τα στέκια και άρχισε το ψηστήρι.

Επιδίωξε συνεργασίες με προμηθευτές, τρέχα γύρευε πρωτεϊνών, θα έχεις καλό κέρδος! και αμεσότητα στις πωλήσεις, τα μπράτσα σου είναι το διαβατήριο.

Είπαμε το αντίθετο φίλο θέλει τα λεφτά σου
όχι το σώμα σου, έκτος εάν το πουλάς και αυτό!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα