Αρχική » Νίκησε ο Big Ramy Δεύτερος ο William Bonac και ο Arnold φωτογραφίζει!

Νίκησε ο Big Ramy Δεύτερος ο William Bonac και ο Arnold φωτογραφίζει!

by admin

Νίκησε ο Αιγύπτιος ακολουθώντας τη γραμμή που ορίζει ότι συνήθως η κατάταξη στο  Mr Olympia καθορίζει και την έκβαση του διαγωνισμού στο show που δημιούργησε ο Άρνολντ  Σβαρτσενέγκερ , και το οποίο έπεται του διαγωνισμού στο Βέγκας.

48489-13118


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Rn-iZql7les”]

Σε μια εκδήλωση που όρισε η Βιομηχανία η επαγγελματική κατηγορία είναι το show που προσελκύει οπαδούς που θέλουν να αποθανατιστούν με τους ογκώδεις bodybuilders.
Όμως ! είναι και μια αθλητική εμπορική κίνηση με τους πάνω από 1400 ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες, που συμμετέχουν για να γεμίσουν την εκδήλωση, δημιουργώντας ένα αγωνιστικό κλίμα που ίσως μπουκώνει τους παραδοσιακούς αγώνες των βαλκανικών –μεσογειακών και ευρωπαϊκών αγώνων της IFBB που όλα αυτά τα χρόνια έδιναν μια κατεύθυνση. Τώρα οι εκατοντάδες ή και χιλιάδες  υποψήφιοι σε ένα απo τα 5 ! Arnold Classic ανά τον κόσμο, ονειρεύονται μια προβολή, αν αναλογιστούμε και τα ενδιάμεσα grand prix και τους άλλους αγώνες, τότε αντιλαμβανόμαστε την πλήρη εμπορευματοποίηση, που εάν συνεχιστεί θα κουράσει..

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Ucw-0oNbMdE”]

Σε όλα αυτά ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ απέδωσε το βαρύτιμο έπαθλο στον Big Ramy που οφείλει πάρα πολλά στον μυϊκό του πατέρα, τον bader boodai, o αιγύπτιος κρατήθηκε στη κόντρα αν και στις συγκρίσεις ζορίστηκε από τη ελλείπουσα  φυσική του κατάσταση, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο William Bonac, που επιδίωξε την κόντρα, και όπου η μυϊκότητα του ήταν εμφανέστατη.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΞΑΔΑΣ

1. Big Ramy
2. William Bonac
3. Shawn Rhoden
4. Roelly Winklaar
5. Nathan De Asha
6. Maxx Charles

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”XfBnuIzsq84″]


2017ace_scorembb

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα