Αρχική » Νίκησε ο Michael Lockett το Σικάγο είναι γουρλίδικο για αυτόν!

Νίκησε ο Michael Lockett το Σικάγο είναι γουρλίδικο για αυτόν!

by admin

Το είχαμε γράψει, η κόντρα στο Chicago Pro 2019 ήταν μεταξύ του Michael Lockett και του Charles Griffen. Ο Michael Lockett τελικά επικράτησε στην open κατηγορία και κατέκτησε τον τίτλο όπως και πέρυσι, και πραγματικά το χάρηκε. Το Σικάγο είναι γουρλίδικο για αυτόν, αλλά και οι κριτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο σχήμα και την γράμμωση! Είναι η τάση που συνεχίζει στα stage. Ο Michael Lockett είχε και τα δυο στην κόντρα του με τον Charles Griffen που είχε το “πακέτο”, σχήμα γράμμωση αλλά υστερούσε στην μυϊκή πυκνότητα- μάζα έναντι του Griffen.
Στην τρίτη θέση o Essa Obaid ίσως με το καλύτερο σχήμα από τους Lockett και Griffen αλλά υστερούσε στην γράμμωση και στην ποιότητα των μυών με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί στην τρίτη θέση. Τέταρτος ο Τσέχος Lukas Osladil ίσως ένας από τους πιο βελτιωμένους, που κοντράρισε ισάξια στις back πόζες, προβάλλοντας έναν εντυπωσιακό κάτω κορμό, πυκνή πλάτη και πόδια φωτιά! Η διαφοροποίηση στο σχήμα του τον έφερε στην 4η θέση. Έκπληξη η πέμπτη θέση του αμερικανο ασιάτη  An Ngyuyen που “πέταξε έξω” υπολογίσιμους αντιπάλους όπως τους Sergey Kulaev, Samson Dauda, και τον Josh Wade.

  1. Michael Lockett
  2. Charles Griffen
  3. Essa Obaid
  4. Lukas Osladil
  5. An Ngyuyen
  6. Sergey Kulaev
  7. Samson Dauda
  8. Josh Wade
  9. Sibusiso Kotelo
  10. Slavoj Bednar



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα