Αρχική » Να βγει να μιλήσει ο Dennis James για τον Αιγύπτιο! άλλαξε προπονητές σαν τα πουκάμισα !

Να βγει να μιλήσει ο Dennis James για τον Αιγύπτιο! άλλαξε προπονητές σαν τα πουκάμισα !

by admin

Ναι! έχει όλα τα περιουσιακά δικαιώματα τον πήρε από απλό ψαρά με έξι αδέρφια που πάλευαν για το μεροκάματο. Μαζί με τη φροντίδα του στοργικού πατερά bader boodai ο Big Ramy από νορμάλ έγινε εξωγήινος, και πήρε αρκετή μάζα υπό τις οδηγίες του Dennis James, ήταν αυτός που έδωσε τη πραγματική μυϊκή ώθηση στον αιγύπτιο.

575883_367025476731353_2033090375_n

Σε ένα χρόνο, ο Ramy κατέκτησε το New York Pro και οικοδόμησε γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό του. Εκτός από την προπόνηση του, ο  Dennis James είχε σημαντική επιρροή στην καριέρα του  Big Ramy  και τον εισήγαγε στον κόσμο του bodybuilding στη Βόρεια Αμερική μέσω των επαφών του με τα μέσα ενημέρωσης.

Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay μετά το New York Pro  2014

eff8fd1b7ed5009fe7322914a8861642

Να βγει να μιλήσει  o James,  δεν ήταν πολύ καιρό πριν, όπου ο Ramy αποφάσισε ότι ήταν προς το συμφέρον του να σταματήσει να προπονείται από τον Dennis James. Ο Ramy προσέλαβε στην  προετοιμασία  για τους διαγωνισμούς τον  Chris Aceto, για σύντομο χρονικό διάστημα και έπειτα τον απέκλεισε, και προσέλαβε τον George Farah! Στη συνέχεια πήγε πίσω στον Chris Aceto,  και σε κάποιο περίοδο είχε ακόμη και τον Chris Cormier για την προπόνηση  του, όπως και τον Ahmad Askar.

Big Ramy and Ibrahim Sami, now both Pro Bodybuilders. Egyptian Muscle

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα