Αρχική » ΝΕΚΡΟΣ ο bodybuilder Alberto Clementi

ΝΕΚΡΟΣ ο bodybuilder Alberto Clementi

by admin

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Alberto Clementi, ένας πολύ γνωστός bodybuilder πέθανε την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι της φίλης του στο Caorle παράκτια πόλη στη Μητροπολιτική Πόλη της Βενετίας , για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.
Ο 49χρονος άνδρας φαίνεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κοιμόταν γύρω στις 2 τη νύχτα. Πήγε στο μπάνιο όπου βρέθηκε άψυχος λίγο μετά. Μη βλέποντάς τον να επιστρέφει στο δωμάτιο, η φίλη του προσπάθησε να μπει, αλλά το μπάνιο ήταν κλειδωμένο.

Τα ιταλικά μέσα αναφέρουν, πως οι πυροσβέστες έπρεπε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο, όπου ο Alberto Clementi ήταν ήδη νεκρός, ξαπλωμένος στο έδαφος. Οι carabinieri (αστυνομία) βρήκαν διάφορα συμπληρώματα και φάρμακα ενώ κατάσχεσαν διάφορα φιαλίδια για ανάλυση ώστε να  ελέγξουν το περιεχόμενο τους. Δεν υπήρχαν σημάδια βίας στο σώμα του άνδρα.

Το σώμα θα υποβληθεί σε αυτοψία – νεκροψία : τώρα θεωρείται ότι πέθανε από  ξαφνική ασθένεια. Η La Nuova Venezia αναφέρει ότι ο Clementi, ο οποίος είχε αγωνιστεί σε πολλούς  εγχώριους και διεθνείς  διαγωνισμούς  στο bodybuilding,  προπονούνταν σε γυμναστήριο στην περιοχή της Falconera. Υπήρξε επίσης υπάλληλος προστασίας και ασφαλείας σε ορισμένα κέντρα διασκέδασης.

 


(Σημ BS Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, υπήρχε σημαντική ποσότητα αίματος στο δωμάτιο, (Alberto era nel bagno, in una pozza di sangue) αλλά ο θάνατος δεν αποδόθηκε σε βίαιες αιτίες. Το σώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Καόρλε, για την αυτοψία. Εναπόκειται στον ιατροδικαστή Antonello Cirnelli να διευκρινίσει την τραγωδία. 


Η υπόθεση του Clementi προστέθηκε  σε άλλους ύποπτους θανάτους bodybuilders. Πέρυσι, ο Daniele Pozzi, 23 ετών, bodybuilder από το Βαρέζε, βρέθηκε άψυχος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πάδοβα. Ένας άλλος παθιασμένος bodybuilder όπως τον χαρακτηρίζουν τα ιταλικά μέσα , ο Giancarlo Pesci, 44 ετών, βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του στις 21 Αυγούστου 2019 ανάμεσα σε σύριγγες, φιαλίδια και φάρμακα. Οπως και η Anna Milite, 46 ετών, που νοσηλεύτηκε για όγκο, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το σώμα της ήταν γεμάτο με στεροειδή: πέθανε στις 28 Ιουλίου πέρυσι.

Στη σελίδα του στο Facebook υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από φίλους και συναδέλφους μετά την είδηση ​​του θανάτου του:  “Un abbraccione campione…riposa in pace… rimarrai nel mio cuore lo stesso ragazzo di 20 anni con cui gareggiavo….????” e ancora, “Te ne sei andato così…..senza dirmi nulla…in silenzio….mi mancherai tantissimo”.

Michele Radice amico del body builder commenta: “E anche Alberto Clementi ci lascia a soli 49 anni R.i.p maledetto 2020“. Un altro campione dello sport se n’è andato così improvvisamente, nello stesso giorno dei funerali a Vicenza di Paolo Rossi. La dara dei funerali non è ancora stata comunicata, si attende prima l’esito dell’autopsia.


[quote]Δείτε επίσης εδώ  το φαινόμενο Michal Krizanek που σαρώνει τους τίτλους [/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα