Αρχική » Νεκρός γυμναστής από αναβολικά. Ήταν 28 ετών

Νεκρός γυμναστής από αναβολικά. Ήταν 28 ετών

by admin

Ο 28χρονος γυμναστής βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του στις 9 χθες το βράδυ

Τα media δημοσιεύουν: Είναι κρίμα και άδικο. Ακόμα ένας νέος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Ο 28χρονος γυμναστής βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του στις 9 χθες το βράδυ. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται ότι ο θάνατος του προήλθε από χρήση αναβολικών ουσιών. Ο νεαρός διατηρούσε γυμναστήριο τα τελευταία χρόνια και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους πελάτες του αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δομετίου, της Λευκωσίας. Πρόκειται για τον Αρμάν Χοσεινή από το Ιράν, ο οποίος μεγάλωσε στη Κύπρο. Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη  νεκροτομή της σορού του.

blogs.gossip-tv.g#

 

Ο νεαρός άνδρας είχε μεγαλώσει στο νησί και διατηρούσε φιλίες με Ελληνοκύπριους, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, προφανώς και λόγω του επαγγέλματός του, σε νεαρά άτομα στη γειτονιά του.

http://lifenewscy.com/​

επίσης

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στον Άγιο Δομέτιο, 28χρονος γυμναστής. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 28χρονο εντόπισαν γύρω στις 9 το βράδυ οι γονείς του.

Πρόκειται για τον Αρμάν Χοσεινή από το Ιράν, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο από μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή Αγίου Δομετίου.

Ο 28χρονος διατηρούσε γυμναστήριο στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται το ενδεχόμενο, ο θάνατος του 28χρονου να επήλθε από χρήση αναβολικών ουσιών.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες στη σκηνή, αποκλειστικέ από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Επίσης στη σκηνή κλήθηκε για αυτοψία ιατροδικαστής και όπως όλα δείχνουν ο θάνατος του 28χρονου οφείλεται στην χρήση αναβολικών ουσιών, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

9832-670021253044202-1848151068-n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα