Αρχική » ΝΕΟ Κύκλωμα αναβολικών είχαν καβάτζες σε Κηφισιά και Πεύκη

ΝΕΟ Κύκλωμα αναβολικών είχαν καβάτζες σε Κηφισιά και Πεύκη

by admin

Υπάρχουν πελάτες, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα εξελίσσεται και o ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων που θέλουν ένα σημαντικό μερίδιο  των gym Junkies αλλά και των “αθλητών”.  Είναι το τέταρτο κύκλωμα που συλλαμβάνεται σε διάστημα 18 μηνών.
H νέα είδηση για ακόμη ένα κύκλωμα διακίνησης αναβολικών στεροειδών φαρμάκων αποδεικνύει πως όσες πρωτεΐνες  και να πουλήσεις, όσες προσφορές και να κάνεις στο γυμναστήριο σου μόνο η μυϊκή ντόπα θα σου φέρει το όνειρο. Η οικονομική αστυνομία έκανε το απόγευμα της Πέμπτης εφόδους σε σπίτι στην Κηφισιά, σε δύο κλειστά γκαράζ και σε μια αποθήκη στην Πεύκη, στην οποία βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών, ενώ αναμένεται να γίνουν συλλήψεις για τη νέα αυτή υπόθεση.

 

Κλιμάκιο αστυνομικών, εισέβαλαν σε κτίριο της οδού Νικολάου Πλαστήρα, στη Πεύκη παρουσία εισαγγελέα.

Ειδική επιχείρηση πραγματοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθιηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων, νωρίς το απόγευμα, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε αποθήκη που διατηρούσε στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Πεύκη ο 64χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί ως μέλος της σπείρας που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα.

Στην ιδιοκτησία λοιπόν του ιδιοκτήτη της φαρμακαποθήκης ανήκαν και αυτοί οι δύο χώροι, στους οποίους έγινε έφοδος αντρών της Οικονομικής Αστυνομίας, κατόπιν σχετικού εντάλματος έρευνας της Ανακρίτριας και σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τουλάχιστον 11 κούτες γεμάτες με αναβολικά φάρμακα.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του γιου του στη Κηφισιά, όπου συνελήφθη και αυτός και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Εκεί εντοπίστηκε τουλάχιστον άλλη μία κούτα με αναβολικά που επίσης κατασχέθηκαν και η έρευνα για αυτή τη νέα διάσταση του κυκλώματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γιατρού και του δημοσιογράφου συζύγου της που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς, λίγο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη γιατρός που εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, φέρεται να ελέγχεται για τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση, με εικονικές συνταγογραφήσεις.

SPEIRA_ANTIKARKINIKWN_MHXANOBIOS

Aναμένεται να γίνουν συλλήψεις
για τη νέα αυτή υπόθεση.

Η οικονομική Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι σε αυτό το οίκημα το μέλος της σπείρας αντικαρκινικών φαρμάκων με παρατσούκλι “μηχανόβιος” αποθήκευε παράνομα αναβολικά σκευάσματα. Τα διακινούσε, μάλιστα, με μία τσάντα ντελίβερυ για να μην κινήσει τις υποψίες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην αποθήκη εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών ουσιών, ενώ αναμένεται να γίνουν συλλήψεις για τη νέα αυτή υπόθεση.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα