Αρχική » Νευρίασε ο Matthias Clemens & έριξε το συμπλήρωμα στην Τουαλέτα!

Νευρίασε ο Matthias Clemens & έριξε το συμπλήρωμα στην Τουαλέτα!

by admin

Πριν από λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης της εταιρείας  Zec+, Matthias Clemens, ανάρτησε ένα μάλλον προκλητικό βίντεο στο Snapchat. Ήταν ο Clemens, όπου ο ίδιος χύνει τις κάψουλες από ένα προϊόν της Μάρκας συμπληρωμάτων Fitmart, στην τουαλέτα!

Αυτό το σκετς, η εταιρεία δεν το ανέχτηκε.  Για τον επιχειρηματία, μια επιστολή του δικηγόρου τους δεν πρέπει να είναι τίποτα νέο. Ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα Νομικά προβλήματα  με εταιρείες όπως η Biotech USA και η Myprotein και τον YouTuber Karl Ess. Ο Clemens έχει, ωστόσο, δείξει ξανά και ξανά ότι δεν τον εκφοβίζουν νομικές ενέργειες αυτού του είδους. Αναφέρει:  “Θα ανακαλύψετε την «αλήθεια» για τη βιομηχανία συμπληρωμάτων”.

Κατά συνέπεια, o ιδρυτής της  Zec+ δεν διστάζει και πάλι δημοσίως, να κάνει γνωστό αυτό που πιστεύει. Λογικά, διεγείρει την κοινή γνώμη για πολλοστή φορά και ανακατεύει τακτικά την βιομηχανία, σε ζητήματα που παραπέμπουν σε δημόσια συζήτηση.

sol_esn_zinc_1

Η αντιδικία του με την εταιρεία Fitmart GmbH που έλαβε νομική δράση κατά του Matthias Clemens  έχει ήδη ξεκινήσει. Ο ιδιοκτήτης της  Zec + είχε ως αιχμή της καταγγελίας του το περιεχόμενο της συσκευασίας του ψευδαργύρου της ESN, που έριξε στην τουαλέτα, και παράλληλα κυκλοφόρησε το βίντεο στο Snapchat. Το όλο θέμα έχει αναφερθεί και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Στα σχόλια και στο λογαριασμό του στο Facebook ο Clemens τονίσει επανειλημμένα ότι είχε «βάσιμους λόγους» για να χύσει το προϊόν στην τουαλέτα!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα