Αρχική » Νικητής ο Chris Bumstead στην Classic Physique

Νικητής ο Chris Bumstead στην Classic Physique

Η χαρά των Γερμανών για τους αθλητές που επενδύουν στο Classic Physique του Mr. Olympia 2021

by admin

O καναδός bodybuilder Chris Bumstead έκανε το τρία στα τρία και όπως είχαμε δημοσιεύσει  δύσκολα θα ηττηθεί στην Classic Physique του Mr. Olympia 2021, διότι  είχε όλο το μυϊκό σύνολο και την κατανομή που ζητούν οι κριτές.
H εποχή του είναι αυτή, διότι συνδυάζει την μυϊκότητα των “κοντών” και ην συμμετρία στο κορμί ενός ψηλού άντρα, θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε τη υπεροχή του στην συγκεκριμένη κατηγορία, όπως ήταν στο ξεκίνημα του ο Arnold Alois Schwarzenegger, στην κατηγορία του bodybuilding που αγωνιζόταν χωρίς αντίπαλο.

Σήμερα η κατηγορία Classic Physique ελκύει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο και “έσωσε”  το γόητρο των διοργανώσεων της μυώδους κουλτούρας, κρατώντας τους θεατές, και κυρίως το κοινό που δυσανασχέτησε από τις freak μάζες.  Μια επιχείρηση πρέπει να το προβλέπει και αυτό, ώστε να ενεργεί πλουραλιστικά.

Σημαντική η παρουσία των γερμανών που κατάφεραν να έχουν τρεις bodybuilders μέσα στην δεκάδα!  τους Fabian Mayr,  Urs Kalecinski και Mike Sommerfeld.

1ος Chris Bumstead

Ο καναδός φάνηκε από την συνέντευξη τύπου, είχε την σιγουριά του νικητή, την στόφα του πρωταθλητή. Δεν επηρεάστηκε από τα show των αντιπάλων και έδωσε την απάντηση του ή από το πρωί του Σαββάτου, δείτε εδώ Chris Bumstead ξεχώρισε στα Prejudging του Mr.Olympia 2021

Ο τελικός στην κλασσική κατηγορία ήταν μια νομοτελειακή διαδικασία για τον Bumstead, δίνοντάς θέμα στους fans που στο άκουσμα της νίκης του ξέσπασαν σε επιφωνήματα ενθουσιασμού.

Συνολικά ο  Bumstead ήταν ογκώδης και ποιοτικός, επιβεβαιώνοντας τις δηλώσεις του για αύξηση της μυϊκής μάζας στην πλάτη, κρατώντας την ισορροπημένη μυϊκότητα σε όλα τα σημεία του σώματος του.

 

2ος Terrence Ruffin

Ο Ruffin είναι από τους αθλητές που αδικείται μόνο από το χαμηλό ύψος, (1.65 cm) είναι ολοκληρωμένος με απίστευτο V σχήμα και γράμμωση, τοποθετεί σωστά το σώμα του στην σκηνή, και αναδεικνύει περίτεχνα το ποζάρισμα του, μετά την κατάκτηση του Arnold Classic ήρθε και για το olympia, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

3ος  Breon Ansley

Ο Breon Ansley από την συνέντευξη τύπου, έκανε τα πάντα για να προκαλέσει, αλλά τελικά παρέμεινε στην τρίτη θέση, το σώμα του δεν υστερούσε, η δυναμική του στα ποζαρίσματα και η αναζήτηση των συγκρίσεων στα ποζαρίσματα φάνηκε από το πρωί, πάρα ταύτα το βράδυ κατανόησε πως το ψηλότερο σκαλοπάτι θα παρέμενε ένα όνειρο.

4ος  Urs Kalecinski

Η χαρά των γερμανών  για τον πολωνό  bodybuilder (ζει στην γερμανία) και  έχει πολύ μέλλον,  ηλικία, 21 ετών! O Kalecinski εκτοξεύτηκε ως ρουκέτα το τελευταίο χρονικό διάστημα, έγινε επαγγελματίας, κατέκτησε το Tampa Pro 2021 στην κατηγορία Men’s Classic Physique και πάτησε πόδι στο Mr. Olympia 2021.

5ος Ramon Rocha

Ρούκι στον διαγωνισμό Classic Physique 2021, κράτησε τα βλέμματα των κριτών για την μάζα και την αναλογία, πρώτη του εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

7ος Mike Sommerfeld

80ς Fabian Mayr

 

  • Νικητής – Chris Bumstead, 50.000 $
  • Δεύτερη θέση  – Terrence Ruffin, 15.000 $
  • Τρίτη θέση  – Breon Ansley, 10.000 $
  • Τέταρτη θέση  — Urs Kalecinski, $3000
  • Πέμπτη θέση  – Ramon Rocha Queiroz, $2000
  • Έκτη θέση – Alex Cambronero
  • Έβδομη θέση – Mike Sommerfeld
  • Όγδοη θέση – Fabian Mayr
  • Ένατη θέση – Bryan Jones
  • Δέκατη θέση – Robert Timms

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα