Αρχική » Νικητής ο Mc Millan δεύτερος το Γαϊδούρι Dallas McCarver

Νικητής ο Mc Millan δεύτερος το Γαϊδούρι Dallas McCarver

by admin

Είχα προαναφέρει εδώ και καιρό ότι ο McCarver είναι τσαμπουκάς. Είναι αποφασισμένος για να πετύχει και ταυτόχρονα προσέλαβε τον γνώστη Chad Nichols μια παλιά μαλαγάνα, στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Έναν γκουρού, που τον θαυμάζουν οπαδοί και στην ΕΛΛΑΔΑ και προσπαθούν να πάρουν κάτι από τις γνώσεις του.

δείτε εδώ: Σχέση Αγάπης: Chad Nichols & Dallas McCarver

Ο McCarver είναι ζόρικος, αλλά ο Mc Millan κλασσική μυϊκή ομορφιά, λες και βγαίνει από τα παλιά. Έχει τα πρωτεία, ύψος, μυϊκές αναλογίες, συμμετρία και ένα κλασικό ποζάρισμα από το παρελθόν. Ένα μείγμα Kenneth “FlexWheeler ή και πιο παλιά γνωρίσματα όπως ο Serge Nubret που καθήλωνε το κοινό αλλά κέρδιζε και αυτούς που δεν συμπαθούσαν το bodybuilding. Η νίκη του Cedric Mc Millan είναι μια μούντζα στα μούτρα των χιλιάδων τύπων που δημιουργούν εντυπωσιακή ασουλούπωτη μάζα αλλά δεν φροντίζουν να έχουν ομορφιά.

Ο κόσμος προβληματίζεται και απωθείται διότι φοβάται αυτούς που ποζάρουν στο στυλ, θα σε πλακώσω στο ξύλο!  Αλλά και στις πιο ελαφριές κατηγορίες ελάχιστοι επιδιώκουν συμμετρία και αναλογία, οι πιο πολλοί είναι ασύμμετροι και χωρίς προοπτική.

Συγχαρητήρια! Cedric Mc Millan


Arnold Classic 2017 – Dallas McCarver, Cedric McMillan, Juan Morel, Max Charles


Arnold Classic 2017 Απονομή

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα