Αρχική » Ντοπαρισμένη με “trimétazidine”η Ρωσίδα προστατευτικό της τεστοστερόνης

Ντοπαρισμένη με “trimétazidine”η Ρωσίδα προστατευτικό της τεστοστερόνης

by admin

Σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα και η οποία ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), η φαρμακευτική ουσία που «ενοχοποιεί» την Ναντέζντα Σεργκέεβα  είναι το “trimétazidine”, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόληψη της στηθάγχης ή για να αποτρέψει τη μείωση της οπτικής οξύτητας.

BS Εμείς θα λέγαμε στα μούτρα σας ! διότι λέμε τώρα, πως κυριαρχεί τεκμηριωμένο δούλεμα, διότι trimétazidine την πήρε από φόβο και μετά! διότι ως φαρμακολογική τεχνική μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες στεροειδών από καρδιακές προσβολές, η  trimétazidine  και η dexrazoxane παρεμποδίζουν τις βαριές δόσεις της  enanthate τεστοστερόνης  (γνήσιας ντόπας) να βλάψουν τον καρδιακό μυ! Άρα ήταν κυρίως για προστασία..

Tα ευρήματα ήταν αρκετά ενδιαφέροντα για τους ερευνητές που θέλησαν  να εξετάσουν πώς τα στεροειδή μπορούν να προκαλέσουν μια αιφνίδια μοιραία καρδιακή προσβολή. Σε μελέτες σε ζώα, δόθηκαν σε κουνέλια το αναβολικό στεροειδές norethandrolone , και βρήκαν τα συνήθη αποτελέσματα. Τα στεροειδή προκαλούν την ανάπτυξη της αριστερής κοιλίας του καρδιακού μυός τόσο γρήγορα ώστε το όργανο να μην λειτουργεί πλέον σωστά και  αυτό μπορεί να προκληθεί,  επειδή τα στεροειδή κάνουν την καρδιά εξαιρετικά ευαίσθητη στην αδρεναλίνη. Επιπλέον, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι στα καρδιακά κύτταρα υπάρχει αυξημένη παραγωγή ενζύμων αυτοκτονίας – μια ένδειξη ότι τα στεροειδή θα μπορούσαν να είναι άμεσα τοξικά στα καρδιακά κύτταρα.

th


Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «η εξέταση του δευτέρου δείγματος θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου» Το δείγμα που έδωσε την Κυριακή (18/2) η Σεργκέεβα ήταν «θετικό» σε απαγορευμένη ουσία, ενώ η συγκεκριμένη αθλήτρια είχε υποβληθεί ξανά σε έλεγχο πέντε ημέρες νωρίτερα, ωστόσο τότε τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Οι τέσσερις κούρσες στο μπόμπσλεϊ των γυναικών έλαβαν χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη (20-21/2).

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας ελκήθρου, Αλεξάντερ Ζουμπκόφo οποίος τόνισε πως «το κρούσμα μπορεί να έχει συνέπειες για όλη την ομάδα»λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ρώσος,  Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι είχε βρεθεί ντοπαρισμένος  και του αφαιρέθηκε το μετάλλιο,
ενώ ταυτόχρονα  σοβαρούς κλυδωνισμούς έχει προκαλέσει στη Ρωσία η υπόθεση του αθλητή του κέρλινγκ, Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, εναντίον του οποίου έχει ανοιχτεί έρευνα για ντόπινγκ.

δείτε επίσης εδώ 

Συνεχίζουν οι ρώσοι να απασχολούν
τον κόσμο με τις ντόπες
342-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα