Αρχική » Ξέχασε από την χαρά του τα Αφεντικά του Bodybuilding

Ξέχασε από την χαρά του τα Αφεντικά του Bodybuilding

"Είχα κατακλυστεί από χαρά και ευτυχία και το ξέχασα τελείως!" επισημαίνει ο αιγύπτιος

by admin

Όλοι τον περιμένουν στην αίγυπτο για να τον υποδεχτούν αύριο ως λαικό ήρωα, ο ίδιος με πρόσφατη ανάρτηση δεν ξεχνά τα ισχυρά αφεντικά του επαγγελματικού bodybuilding. Συγκεκριμένα ο Big Ramy  ομολογεί πως τώρα, θα ήθελε να αφιερώσει μέρος από τον τον χρόνο του για να ευχαριστήσει μερικά άτομα που δεν ανέφερε αμέσως μετά την κατάκτηση για 2η φορά του Mr Olympia στις 9 Οκτωβρίου. “Είχα κατακλυστεί από χαρά και ευτυχία και το ξέχασα τελείως!” επισημαίνει ο αιγύπτιος bodybuilder.

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κύριο Jim Manion, Tyler Manion, Steve Weinberger, Jake Wood, Dan Solomon, Tamer EL Guindy, Angelica Nebbia και σε όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν για να κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο ξεχωριστό. Δεν μπορώ να εξηγήσω πόσο εκτιμώ τον καθένα από εσάς που μου δώσατε την ευκαιρία όχι μόνο να εκπληρώσω το όνειρό μου αλλά και να το ζήσω έχοντας την ευκαιρία να δείξω στους άλλους ότι όλα είναι πιθανά όταν πιστεύετε στον εαυτό σας”..  καταλήγει ο Big Ramy  που στο τέλος τονίζει: “Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την IFBB Pro Leaque και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου”

Δείτε εδώ Big Ramy Νίκησε στο Mr.Olympia 2021

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα