Αρχική » Ξεφούσκωμα ! Βασάλου και η Λυβιάκη με τα πέρσοναλ

Ξεφούσκωμα ! Βασάλου και η Λυβιάκη με τα πέρσοναλ

by admin

O δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης  είναι καυστικός αναφέρει για Βασάλο και Αποστολία Λυβιάκη:  Τα παιχνίδια του Βασάλου με τις γυναίκες έχουν πλάκα. Για έναν νοήμονα άνθρωπο και έμπειρο στην πιάτσα, όλα αυτά που κάνει ο νεαρός γυμναστής με τις εκάστοτε “συντρόφους” του από το παιχνίδι και μετά, μόνο γέλια προκαλούν.

Κι αυτό διότι οι μυημένοι και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ξέρουν την αλήθεια.

Εντάξει. Πολλές φορές του χρεώνουν γυναίκες που το μόνο που έχουν κάνει είναι να φωτογραφηθούν μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν έχει ζήσει έντονα μετά το παιχνίδι. Έχει βγάλει «μπουκώματα» και «ξεμπουκώματα».

ok-e1504417688217

Το θέμα μας εδώ δεν είναι ο Βασάλος ή η Λυβιάκη που μπήκε στην διαδικασία να παίξει μαζί του στα σόσιαλ μίντια για να γίνει κι αυτή γνωστή μπας και πάρει κάνα πέρσοναλ παραπάνω.

Το θέμα είναι πως ο Βασάλος έτσι όπως διαχειρίζεται το θέμα με την εικόνα του μας αποδεικνύει πόσο εύκολα μπορεί κανείς και κεφαλαιοποιήσει με λάθος τρόπο την συμμετοχή του σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι μέσα σε συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί το καλοκαίρι έχει τελειώσει τα εξτραδάκια δεν υπάρχουν στον χάρτη και ο μόνος τρόπος να μείνει στην επικαιρότητα ο Κωνσταντίνος μπας και αποκτήσει τηλεοπτικό στασίδι είναι να απασχολεί με τις δήθεν σχέσεις του. Παιχνιδάκι γνωστό παλιό και πασέ. Τι βγάζει όλο αυτό; Βγάζει ανωριμότητα, έλλειψη εμπειρίας και αγωνία. Μεγάλη αγωνία.

Κι εγώ αναρωτιέμαι. Γιατί τόσο καιρό δεν έχει μεταφέρει όλη αυτή την δημοσιότητα στη δουλειά του; Αν το είχε κάνει θα γράφαμε για το λάθος φαινόμενο Βασάλος σήμερα; Όχι βέβαια. Μήπως υπάρχει κάποιος κοντά του που του φουσκώνει τα μυαλά; Λέω εγώ τώρα…

link

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα