Αρχική » Οι Γυμνασμένες δίδυμες

Οι Γυμνασμένες δίδυμες

by admin

ΟΚ! τα κορίτσια γυμνάζονται με δυναμικό style, ανατρέποντας με ομαδικό πνεύμα τα στερεοτυπικά καθιερωμένα. Δυο νέες γυναίκες που αποφάσισαν να αφήσουν τις προηγούμενες εργασίες τους στις παμπ και τα ξενοδοχεία και να προσηλωθούν στο καθημερινό workout style.

Οι Jenny και η Lucy γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών αλλά σήμερα ζουν μαζί το κάθε λεπτό. Η Jenny ασχολείται με το bodybuilding εδώ και δυο χρόνια και ήταν αυτή που επηρέασε και την αδελφή της να ασχοληθεί με την δυναμική προπόνηση.
Είναι αυτονόητο ότι στις χιλιάδες βρετανίδες υποψήφιες fitness woman’s η προβολή μια γυναίκας δεν είναι απαραίτητα και μια είδηση, η προβολή όμως δυο διδύμων  που γυμνάζονται προκαλεί την προσοχή. Μια ιδέα που παρέσυρε και την Lucy

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”exeVrK-3_po”]

Οι δυο αδελφές ενασχολήθηκαν και στο παρελθόν με αθλητικές δραστηριότητες. Αναφέρει  η Jenny:  «Μας άρεσε το  cross country  (υπαίθρια δρομική δραστηριότητα) αλλά και το  βόλεϊ,  πάντα βλέπαμε  τον εαυτό μας ως ομάδα, υποστηρίζοντας η μια την άλλη» «Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.  Ενθαρρύνουμε  η μια την άλλη, είμαι εξίσου ευτυχισμένη όταν δω την  Lucy  να κάνει κάτι καλά είναι σαν  να έχω πετύχει κάτι για τον εαυτό μου και ξέρω  αντίστοιχα ότι και αυτή  νιώθει το ίδιο για μένα.

 

twins work

 

Το Πρόγραμμα
Οι Jenny και η Lucy προπονούνται καθημερινά, έχουν λάβει σοβαρά υπόψη την εικόνα τους. Την πρώτη ημέρα της εβδομάδας εξασκούν τους ώμους ένα σημείο που τονίζει την γυναίκα, την Τρίτη τα πόδια όπου δουλεύουν συνολικά τον κάτω κορμό.  Την Τετάρτη την πλάτη, και την Πέμπτη τα χέρια. Στην συνέχεια  το πρόγραμμα επαναλαμβάνεται την Παρασκευή με πρώτη ημέρα τους ώμους.

Κυρίαρχα προπονητικά σημεία είναι

  • Η γενική προθέρμανση
  • Η σταδιακή υπερφόρτωση με τα βάρη
    όπου όταν εκγυμνάζουν μια μυϊκή ομάδα το πρώτο σετ περιλαμβάνει 10 έως 20 επαναλήψεις  και το βάρος είναι περίπου το μισό από αυτό που θα εξασκηθούν στα επόμενα σετ
    Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, επιδιώκουν να ωθήσουν το λιγότερο τέσσερις επαναλήψεις  με το ανώτατο βάρος που μπορούν να έλκουν ή να ανασηκώσουν.

Η Jenny είναι δυνατή,  πάνω από τον μέσο όρο, όπως αναφέρει σηκώνει στα καθίσματα 160 Kg και 60kg με τα χέρια της ! Αυτές οι επαναλήψεις γίνονται κυρίως με ελεύθερα βάρη.
Ένα προσωπικό ρεκόρ ή μια δήλωση διαφήμισης; και στις δυο περιπτώσεις ακούγεται μακρινό για οποιαδήποτε γυναίκα επιθυμεί την καλή φυσική κατάσταση και τίποτα περαιτέρω. Αρκετές φορές η βιομηχανία ωθεί και την υπερβολή.
Οι προπονήσεις τους  περιλαμβάνουν επίσης 20 λεπτά καρδιοαγγειακή αντοχή  μέσω της διαλειμματικής προπόνησης όπου κάνουν 30 δευτερόλεπτα σπριντ  και ακολούθως  περπάτημα 30 δευτερόλεπτων με τα πόδια.

Η Διατροφή

Η Διατροφή που τηρούν εμπεριέχει σε καθημερινή διαιτητική βάση βρώμη με πρωτεΐνη ορού γάλακτος και ξηρούς καρπούς.
56


 

55

Τα Γεύματα στην κανονική περίοδο συμπεριλαμβάνουν κοτόπουλο ή κιμά από άπαχο βοδινό κρέας που εμπεριέχει και τσίλι. (το τσίλι είναι ιδανικό στην λιποδιάλυση). Στην περίοδο όπου αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε κάποιο fitness show –διαγωνισμό το  πρωινό περιλαμβάνει 40g βρώμης και shake πρωτεϊνών. Στη συνέχεια τηρείται διαιτητικό πρόγραμμα επτά γευμάτων από  λευκό φιλέτο ψαριού και έξι έως οκτώ μπαστούνια  σπαράγγι. Το τελευταίο από αυτά τα γεύματα  είναι περίπου στις 9μμ.
Οι δυο αδελφές συμπεριλαμβάνουν ορισμένα φλιτζάνια τσάι με γάλα μειωμένης περιεκτικότητας σε ζάχαρη και ροφήματα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση.

social media

Οι δυο νέες fitness woman έγιναν δημοφιλείς στα social media, έχοντας ξεκινήσει δυναμικά στο Instagram όπου σε λιγότερο από δύο μήνες έχουν ήδη 5.000 οπαδούς. Ο υποκριτικός αισθησιασμός είναι και αυτός μέσα στο marketing , κατανοητό διότι έχουμε προβολή του σώματος.

Η Lucy αναφέρει:« Tα πράγματα αλλάζουν όλο και περισσότερες γυναίκες  έρχονται στην  body-building -εξάσκηση. Ελπίζω ότι μπορούμε να εμπνεύσουμε κάποιες από αυτές»

woman t

Οι σχέσεις με τους άντρες

Όταν είμαστε έξω είμαστε το κέντρο της προσοχής, θα έλεγα ότι κάποιοι ίσως είναι λίγο νευρικοί απέναντι μας ή και φοβούνται! αλλά το γνωρίζω και κάνω ένα <τρικ> όταν  φορέσουμε ένα στενό φόρεμα με τακούνια και  καθίσουμε κάπου σταυρώνοντας τα πόδια όλοι χαλαρώνουν.

twins best 5

Είναι δίδυμες γυμνασμένες  και γοητευτικές, δεν έχουν χάσει  την θηλυκότητα και τα πρόσωπα τους είναι όμορφα και γλυκά, και το πιο σημαντικό Χαμογελούν! Εύχομαι να παραμείνουν έτσι και να μην αλλοιωθούν στον χρόνο όπως κάποιες άλλες γυναίκες που γνώρισα. Κάποιες  ντουζίνες από  κουτιά πρωτεϊνών και κάποια φτωχά συμβόλαια δεν είναι κίνητρο, ίσως το διαδικτυακό personal βοηθήσει.

Το σίγουρο είναι πως η βιομηχανία τις επέλεξε για αυτό ακριβώς τον λόγο ο χρόνος θα δείξει…

δείτε επίσης : Ευχαριστώ τους γονείς μου που κάνω fitness & είμαι ωραία!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα