Αρχική » Οι Ιρακινοί θέλουν να γίνουν Μυϊκά σκληροί Τύποι!

Οι Ιρακινοί θέλουν να γίνουν Μυϊκά σκληροί Τύποι!

by admin

Είναι ζήτημα κοινωνικής ειρήνης και οικονομικής σταθερότητας. Σύντομα και οι Ιρακινοί θα εμβαθύνουν στην κουλτούρα. Σε μια χώρα όπου οι διάσπαρτες σφαίρες και τα βλήματα είναι πολυπληθέστερα και από τις πέτρες τις ερήμου, οι φιλόδοξοι Ιρακινοί έχουν σαν ίνδαλμα τον “σκληρό” Sylvester Stallone ή τον “Conan the Barbarian” Arnold Schwarzenegger.

56

Το αφεντικό του BODYBUILDING πρέπει να είναι χαρούμενο.. τώρα και στο Ιράκ εμβαθύνουν στην κουλτούρα.

Όπως αναφέρει η SUN οι διαγωνιζόμενοι πήγαν στο ιρακινό Κουρδιστάν για το διαγωνισμό παρά τη σύγκρουση με  το ISIS.

gh

Εκεί διαγωνίστηκαν σε έναν αγώνα, που είναι αποτέλεσμα της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, μετά την αμερικανική κατοχή και την πληθώρα των γυμναστήριων που άνοιξαν. Σήμερα το bodybuilding είναι δημοφιλές χόμπι όπως αναφέρει η εφημερίδα.

54

 Αυτό θα αλλάξει Σύντομα θα γίνουν Μυϊκοί τυπάδες!

Παράλληλα αρκετοί από του Bodybuilders επενδύουν το σώμα τους ως σωματοφύλακες στην υπηρεσία τους έθνους. Να λοιπόν, και μια καριέρα!

Σύντομα επίσης πιστεύω ότι νέα και εντυπωσιακά “μυϊκά είδωλα” θα εκπροσωπήσουν επάξια την νεοφερμένη μυϊκή πραγματικότητα, διότι όπως αναφέρει η εφημερίδα
Many steroids illegal in the West are available in Iraq!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα