Αρχική » Οργή ή κάτι άλλο; αθλητής του bodybuilding τη Σακάτεψε στο ξύλο! του βρήκαν και αναβολικά

Οργή ή κάτι άλλο; αθλητής του bodybuilding τη Σακάτεψε στο ξύλο! του βρήκαν και αναβολικά

by admin

Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο αθλητής του bodybuilding Paul Bashi Σακάτεψε στο ξύλο τη φίλη του, και μιλούν για Roid Rage’ επίθεση.
Τώρα έγινε το δικαστήριο. Ο 35χρονος Bodybuilder Paul Bashi που συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας της φίλης του 22χρονης  Kristina Perry, βρέθηκε επίσης ότι διέθετε πολλά στεροειδή, όπως κοκαΐνη, μεθ και ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες.

Ο Bodybuilder Paul Bashi αγωνιζόταν στο NPC paulbashi

Σύμφωνα με τα βίντεο που παρουσιάστηκαν σε αμερικανικό δικαστήριο το οποίο εξετάζει την υπόθεση, ο 35χρονος κλώτσησε περισσότερες από 100 φορές τη σύντροφό του, την οποία χτύπησε επίσης με διάφορα αντικείμενα του σπιτιού, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να την τραυματίσει με μαχαίρι.

50B7C6F800000578-6212333-image-a-72_1538020774428

 Η αστυνομία που διερεύνησε το σπίτι βρήκε  στεροειδή . Οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι οι δικηγόροι του Bashi θα το χρησιμοποιήσουν για να ισχυριστούν ότι η επίθεση τροφοδοτείται από « Roid Rage». Ο Paul Bashi  φαίνεται στη φωτογραφία  με το δικηγόρο David Griem, την περασμένη Δευτέρα

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”GNtsGjY0fhI”]

Όλα άρχισαν όταν ο Paul Bashi έψαξε το κινητό τηλέφωνο της φίλης του Kristina Perry τον περασμένο μήνα. Όταν η γυναίκα τον επισκέφτηκε στο σπίτι την περίμενε εξοργισμένος ο 35χρονος, εξαπολύοντας μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της. Τα τραύματα  που υπέστη η φίλη του ήταν τόσο σοβαρά που έμεινε σε κώμα για αρκετές ημέρες.

 

Ο Paul Bashi κρατείται με εγγύηση 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Paul

Παρά ωστόσο τον άγριο ξυλοδαρμό της, όταν συνήλθε ζήτησε από τους δικαστές να μην ασκήσουν δίωξη σε βάρος του 35χρονου! Όμως, η εισαγγελία δεν έκανε δεκτό το αίτημά της και ζήτησε την προφυλάκιση του Paul Bashi στον οποίο επέβαλε εγγύηση ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

50B7C6FC00000578-6212333-image-a-71_1538020693242

Η Kristina Perry που δέχτηκε την επίθεση

Ο εισαγγελέας συγκεκριμένα δήλωσε πως  δεν εκπλήσσεται από το αίτημα της Kristina Perry .«Το γραφείο μας χειρίζεται περίπου 2.500 περιπτώσεις οικιακής βίας ετησίως», είπε. «Από αυτές τις περιπτώσεις, το 60% των θυμάτων είτε εγκαταλείπουν την ιστορία τους είτε δεν εμφανίζονται καθόλου στο δικαστήριο. «Ο κατηγορούμενος ασκεί πίεση στο θύμα να απορρίψει τις κατηγορίες.», είπε ο δικαστής.

Δείτε επίσης εδώ  το άρθρο 

Ψυχολογικά προβλήματα και προστασία
από χρήση στεροειδών φαρμάκων
face-x-599x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα