Αρχική » 2017:Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά

2017:Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά

by admin

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ αγναντεύει από το σαλόνι της έκθεσης τους χιλιάδες ανθρώπους, που επισκέπτονται τα περίπτερα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, του Arnold Sports Expo – Festival το δικό του επιχειρηματικό όνειρο. Χαιρετά κάποιους που τον αναγνωρίζουν. Είναι ευτυχισμένος.

45 ar

Ναι, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι το νέο τηλεοπτικό αφεντικό στην Βιομηχανία του FITNESS. Είναι αυτός που πήρε τη θέση, μετά τον θάνατο των αδέρφωνα WEIDER και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά, εσύ το πιστεύεις;

O μικρός  διαγωνισμός bodybuilding ‘s στο Columbus έχει εξελιχθεί σε ένα αθλητικό θέαμα, με 20.000 διεκδικητές σε 75 αθλήματα και εκδηλώσεις, αλλά και χιλιάδες άλλους που επισκέπτονται το Φεστιβάλ Αθλητισμού.
Ο Σβαρτζενέγκερ είπε ότι αυτός και ο επιχειρηματικός εταίρος του Jim Lorimer έχουν κάνει την προώθηση της φυσικής κατάστασης προτεραιότητά τους, ενώ αυξάνεται η δημοτικότητα  του Arnold Sports Festival  από το Κεντρικό Οχάιο σε έξι ηπείρους!

fgh

Μια αντιπροσωπία από Νοτιοκορεάτες επισκεφτήκαν τον Σβαρτζενέγκερ για να κάνουν και αυτοί ένα show στην χώρα τους.

«Είναι μια τεράστια επιχείρηση. Αλλά να θυμάστε, για εμάς είναι μια τεράστια επιχείρηση, επειδή δεν χρειαζόμαστε τα χρήματα. Ο Jim και εγώ ποτέ δεν σκαφτόμαστε τα χρήματα, όταν πρόκειται για αυτό το γεγονός» είπε ο Σβαρτσενέγκερ, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Columbus Business First. «Εμείς ποτέ δεν είχαμε πραγματικά σκεφτεί και είπαμε  Ας κάνουμε αυτή την κίνηση λόγω των χρημάτων»

arni 11

O Σβαρτσενέγκερ προσπάθησε να είναι πειστικός στον δημοσιογράφο

Ο Lorimer, πρώην στέλεχος της Nationwide Mutual Insurance Co. και ένας αθλητικός υποστηρικτής του Columbus, κάλεσε τον Σβαρτσενέγκερ στην πόλη το 1970 για να ανταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Σβαρτσενέγκερ ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας που ορκίστηκε, «θα είμαι πίσω», είπε, μια φράση που τον έκανε διάσημο στις ταινίες του.

arni 000

Χαιρετά κάποιους που τον αναγνωρίζουν. Είναι ευτυχισμένος.

Το δίδυμο άρχισε να προωθεί το διαγωνισμό στο Mr. Olympia το 1976, πριν από την ίδρυση του Arnold Classic το 1989. Το πεδίο εφαρμογής του διευρύνθηκε κατά το 1990, όταν ο Σβαρτσενέγκερ ονομάστηκε πρόεδρος του Συμβουλίου για τη σωματική υγεία και τον Αθλητισμό, από τον Πρόεδρο τον ΗΠΑ.

δείτε επισης εδώ 

H μαμά του Σβατζενέγκερ ήταν άνδρας! και λεγόταν Jim Lorimer

479

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα