Αρχική » Ο ΡΑΠΕΡ Μπό αισθάνεται όμορφα & Fit

Ο ΡΑΠΕΡ Μπό αισθάνεται όμορφα & Fit

by admin

Ο Μπό ήταν ΝΤΟΥΚΙ τώρα δηλώνει ότι , “μάλλον”  θα μείνει FIT..Έχασα 30-35 κιλά, τους άφησα και εκεί λίγο Μπο. Νομίζω δεν θα τα ξαναπάρω, θα πάρω λίγα για να μπορώ να βάλω κανένα ρούχο, γιατί δεν θα μου μπαίνει τίποτα. Έβαζα XXL και τώρα βάζω Large. Ήταν εμπειρία ζωής, έμεινα 4 μήνες, Χαίρομαι που γύρισα Ελλάδα, να δω αυτούς που μου λείπουν, δεν με πειράζει που δεν έφτασα μέχρι το τέλος, σε αυτό το σημείο όλοι νικητές είμαστε..

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”cLxNPFW1zJk”]

“Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα ήταν να πλυθώ. Πλύθηκα, ήμουν μιάμιση ώρα στο μπάνιο μέσα. Δεν έφαγα πάρα πολύ, ούτε θα πλακωθώ στο φαγητό, αν θέλετε το πιστεύετε, δεν έτρωγα πάρα πολύ στη ζωή μου.

Θα μιλήσω στη στιλίστρια και μάνατζέρ μου για αν δω αν θα αφήσω το μούσι. Πάντα ήμουν διάσημος, κι όταν πήγα ήμουν διάσημος στον Άγιο Δoμίνικο. Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξε το βίντεοκλιπ μου στο Coco Bongo, μπράβο μας, κάτι κάναμε! Δεν είδα πάρα πολλά πράγματα, αλλά είναι λογικό με τόση μεγάλη επιτυχία να ασχοληθεί όλος ο κόσμος, δεν πήγε ο κόπος μας τζάμπα. Οι φανς μου μάλλον θα μου ζητάνε τη δίαιτα!”

Δείτε επίσης εδώ

Πατέρας Βασάλου τα έχει πάρει στο Κρανίο!
vas-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα