Αρχική » Ο Σβαρτσενέγκερ βοηθά χρήστη του Reddit να νικήσει την κατάθλιψη

Ο Σβαρτσενέγκερ βοηθά χρήστη του Reddit να νικήσει την κατάθλιψη

by admin

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δε σταματά να φροντίζει τον εαυτό του και να γυμνάζεται τακτικά και παρακινεί και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια μιλά πάντα με αγάπη στους θαυμαστές του στο προφίλ του στο Reddit. Ανεβάζει διάφορα πράγματα για πολιτική και ταινίες αλλά αυτό που κερδίζει τους ακολούθους του είναι οι συμβουλές του για τη μεγάλη του αγάπη, τη γυμναστική και το bodybuilding.

Για τους bodybuilders, ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι κάτι σαν μύθος, οπότε εμπνέει πάντα όσους τους απευθύνονται για να του ζητήσουν βοήθεια. Αυτό συνέβη και με έναν χρήστη του Reddit, που υπέφερε μήνες από κατάθλιψη και αδυνατούσε, όπως λέει ο ίδιος, να πείσει τον εαυτό του να σηκωθεί από τον καναπέ και να γυμναστεί. Έτσι, απευθύνθηκε στον Σβαρτσενέγκερ για να του δώσει κίνητρο να ξεφύγει. Η απάντηση του Άρνι έγινε viral καθώς απευθύνθηκε στον άνθρωπο που του ζήτησε βοήθεια, με κατανόηση και λόγια αγάπης.

«Έχω κατάθλιψη εδώ και κάποιους μήνες και δεν έχω καταφέρει να πάω στο γυμναστήριο. Κύριε Σβαρτσενέγκερ, μπορείτε να με πιέσετε λίγο ώστε να σηκωθώ με το ζόρι και να πάω; Ορκίζομαι ότι θα το κάνω», έγραψε ο χρήστης του Reddit.

«Δεν θα είμαι τόσο σκληρός μαζί σου. Και να μην είσαι ούτε κι εσύ σκληρός με τον εαυτό σου», απάντησε ο ηθοποιός. «Όλοι περνάμε δοκιμασίες και νιώθουμε ότι αποτύχαμε κάπου. Κάποιες φορές η ίδια η ζωή είναι δοκιμασία. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις τη δύναμη να ξανασταθείς στα πόδια σου. Απλά κινήσου λιγάκι, σήκω από το κρεβάτι, κάνε λίγα πους απς ή πήγαινε μια βόλτα. Κάνε κάτι μικρό. Ένα βήμα τη φορά και ελπίζω σύντομα να αισθανθείς καλύτερα και να επιστρέψεις στο γυμναστήριο. Όμως μην τιμωρείς τον εαυτό σου γιατί δεν έχει κανένα νόημα και δε θα σε κάνει να θελήσεις να γυμναστείς. Και μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Καλή τύχη» κατέληξε, συγκινώντας όλους όσους διάβαζαν την απάντησή του.

Μάλιστα στη συνέχεια, ο χρήστης ανέβασε στο προφίλ του ότι πήγε γυμναστήριο και ευχαρίστησε τον Σβαρτσενέγκερ και ο ηθοποιός τον ρώτησε εκ νέου πώς ήταν και αν πήγαν όλα καλά.

Πηγή: reader.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα