Αρχική » Ο Τσαμπουκαλής Κουβετιανός

Ο Τσαμπουκαλής Κουβετιανός

by admin

Ο Ahmad Ashkanani είναι αποκαλυπτικός: Οι Bodybuilders χρησιμοποιούν τώρα τεχνικές Botox και υλικά αναπλήρωσης για να ομορφύνουν τα πρόσωπά τους από την δίαιτα…H χρήση στεροειδών με σωστό τρόπο και σωστή δόση δεν είναι επιβλαβής…δεν συμβουλεύω την άσκηση bodybuilding, πριν από την ηλικία των 16.

Ahmad Ashkanani

O Captain Ahmad Ashkanani, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό bodybuilding, Mr. Olympia που πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ, και είναι γεμάτος με υπερηφάνεια.

O 31 ετών Van Ashkanani που κατάγεται από το  Κουβέιτ είναι ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση του αγώνα. “Αυτός ο τίτλος είναι μια υπερηφάνεια για το Κουβέιτ και  τα Αραβικά έθνη, καθώς ήμουν ο μόνος Άραβας  νικητής σε αυτό το διαγωνισμό. “Κατέλαβα τη δεύτερη θέση στην κατηγορία  στα 212 pounds , και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.
Οι συμμετέχοντες πληρούν τις προϋποθέσεις μόνο γι ‘αυτό το διαγωνισμό, μετά τη νίκη τους σε τοπικούς διαγωνισμούς, έτσι δεν είναι μόνο η εγγραφή και η συμμετοχή – είναι ένας διαγωνισμός για τους επαγγελματίες”, είπε στους Times του Κουβέιτ.[quote]Οι Bodybuilders χρησιμοποιούν τώρα τεχνικές Botox και υλικά αναπλήρωσης για να ομορφύνουν τα πρόσωπά τους απο την δίαιτα[/quote]

Work hard, train hard

Ο Ashkanani είναι ένας δάσκαλος  για τα σπορ σε ένα δημόσιο σχολείο και επίσης λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής ς σε ένα ιδιωτικό γυμναστήριο. Προπονείται  έξι ημέρες την εβδομάδα για περίπου δύο ώρες την ημέρα, διαιρεμένη σε δύο περιόδους – πρωί και βράδυ. Κατά την προετοιμασία για το πρωτάθλημα, αλλάζει τη μέθοδο του στην προπόνηση , αλλά όχι τη διάρκεια. «Είμαι ο δεύτερος στα αραβικά  έθνη και η πρώτη νίκη του Κουβέιτ με την συμμετοχή μου σε αυτό το διαγωνισμό. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι εδώ ζηλεύουν την επιτυχίας μου, ενώ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι”, ανέφερε λυπημένος.

334

“Η διατροφή  μου είναι επίσης σημαντικό να παραμείνει στο κορυφαίο  επίπεδο. Τρώω ειδική τροφή ολόκληρο το χρόνο. Αυτή η τροφή είναι χωρίς ζάχαρη και λιπαρά, ενώ είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, “δήλωσε ο Ashkanani. Χάρη και συμμετρία είναι οι βασικές πτυχές για την αξιολόγηση των διαγωνιζομένων. Ορισμένοι από τους συμμετέχοντες έχουν overbuilt μυς και μέρη, τα οποία δεν είναι πολύ ελκυστικά, και η κριτική επιτροπή αποφασίζει. Βλέπουν τους συμμετέχοντες από τέσσερις γωνίες σε κανονικές θέσεις για να δουν  το σχήμα του σώματος γενικότερα. Μπορούν επίσης να κρίνουν το επίπεδο της αφυδάτωσης του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος πίσω από τις γραμμές στο πρόσωπο των περισσότερων bodybuilders, δεδομένου ότι είναι ως επί το πλείστον αφυδατωμένοι για τα 10 ή 12 ώρες πριν από το διαγωνισμό από τη μη κατανάλωση του νερού. Οι Bodybuilders χρησιμοποιούν τώρα τεχνικές  Botox και υλικά αναπλήρωσης για να ομορφύνουν τα πρόσωπά τους”, εξήγησε.

O Ashkanani ξεκίνησε την προπόνηση και  το bodybuilding, όταν ήταν μόλις 16, “πρώτη τοπική συμμετοχή μου ήταν σε ένα πρωτάθλημα bodybuilding, ήταν το 2002, όταν ήμουν 18 χρονών. Το 2010, συμμετείχα για πρώτη φορά σε διεθνή διαγωνισμό. Έχω κερδίσει διάφορους τίτλους και μετάλλια, αλλά αυτό στο Mr. Olympia είναι το πιο σημαντικό μετάλλιο μου. Στην αρχή, η οικογένειά μου ήταν εναντίον αυτής της δραστηριότητας, είμαι παντρεμένος και έχω ένα μωρό, θεωρούσαν ότι ήμουν αρκετά μεγάλος για να παίρνω τέτοιες αποφάσεις!” Αναφώνησε.[quote]Σύμφωνα με τον Ashkanani, H χρήση στεροειδών με σωστό τρόπο και σωστή δόση δεν είναι επιβλαβής, αλλά παραδέχεται ότι τα στεροειδή δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στο γυμναστήριο.[/quote]

Χρήση στεροειδών στο Κουβέιτ

H χρήση στεροειδών είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των περισσότερων bodybuilders. Σύμφωνα με τον Ashkanani, H χρήση στεροειδών με σωστό τρόπο και σωστή δόση δεν είναι επιβλαβής, αλλά παραδέχεται ότι τα στεροειδή δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται στο γυμναστήριο.

3333

Ahmad Ashkanani και  Ahmed Askar

“Συμβουλεύω τους νέους άνδρες που επιδιώκουν να χτίσουν δυνατούς μυς να χρησιμοποιήσουν συμπληρώματα διατροφής υπό την επίβλεψη των ειδικών. Πολλοί νέοι λαμβάνουν στεροειδή με λάθος τρόπο, που μπορεί να βλάψει την υγεία τους. Θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή τουλάχιστον έναν προπονητή πριν από την χρήση τους. Μίλησα ακόμη και σε ένα συμπόσιο σε ένα από τα σχολεία των αγοριών να κάνουν τους μαθητές να γνωρίζουν αυτό το λάθος, τη χρήση και τον κίνδυνο που μπορεί να προκαλέσει στο σώμα τους” , σημείωσε.

H χρήση στεροειδών με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει πολλές επιπλοκές στην υγεία. “Μπορεί να προκαλέσουν υπόταση, νεφρική ανεπάρκεια, επιπλοκές στο ήπαρ και διεύρυνση της καρδιάς ή φλεγμονή, καθώς και ένα ξένο υλικό μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση των μυών. Δεν μπορούν  να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες άσχετοι άνθρωποι για το θέμα αυτό, όπως δεν είναι πιστοποιημένοι γιατροί ή ειδικοί σε ορμόνες”  τόνισε Ashkanani.

Δίνει επίσης οδηγίες βίντεο  για την προπόνηση “Έχω διάφορες ομάδες και με το  WhatsApp στέλνω οδηγίες προπόνησης  και βίντεο το πρωί, έτσι ώστε όταν έρθει το απόγευμα, προετοιμάζονται , και μπορώ να διορθώσω κάποιες κινήσεις. Έχω ακόμη και ομάδες έξω από το Κουβέιτ και στέλνουμε προπονητικά βίντεο. Έχω προπονήσει μόνο άνδρες, και δεν συμβουλεύω την άσκηση bodybuilding, πριν από την ηλικία των 16. Σε αυτό το γυμναστήριο, όσοι είναι κάτω των 18 ετών δεν μπορούν καν να εισέλθουν”είπε στους Times του Κουβέιτ.[quote]δεν έχουμε καμία οικονομική στήριξη και πρέπει να αγοράσουμε όλα τα πράγματά για τους εαυτούς μας[/quote]

44

O Ashkanani κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει αυτό το άθλημα. “Η κυβέρνηση δεν δίνει προσοχή στους bodybuilders. Παρά το γεγονός ότι στο Κουβέιτ, σε αυτό το άθλημα, έχουν φθάσει σε κορυφαίες θέσεις διεθνώς οι αθλητές, δεν είναι σεβαστοί ή  δεν υποστηρίζονται, από την κυβέρνηση. Όταν ήμουν συμμετέχων στο Mr Olympia, δεν είχα την άδεια για τον αθλητισμό, ώστε να φύγω από τη δουλειά μου και να ταξιδέψω στις ΗΠΑ, γι ‘αυτό έπρεπε να αφαιρέσω χρόνο από την ετήσια άδειά μου. Επίσης, δεν έχουμε καμία οικονομική στήριξη και πρέπει να αγοράσουμε όλα τα πράγματά  για τους εαυτούς μας. Αυτό περιλαμβάνει τα συμπληρώματα, την ιδιότητα μέλους γυμναστικής, ειδική τροφή, κλπ, ελπίζω πραγματικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ να με υποστηρίξει” κατέληξε.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα