Αρχική » Πάνω από 800  Pro Cards δόθηκαν  από το NPC το 2020

Πάνω από 800  Pro Cards δόθηκαν  από το NPC το 2020

by admin

Ζούμε την εποχή της κάρτας; η αμερικανική διοργανωτική αρχή NPC “προικοδότησε” με περισσότερες από 800 κάρτες τους αθλητές και αθλήτριες το 2020.

Έδιναν περισσότερες!

Όπως δημοσιεύτηκε, οι αριθμοί είναι ελαφρώς χαμηλότεροι σε σύγκριση με τις  900-1000 κάρτες  που μοιράστηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Η κρίση του Covid-19 ήταν ένας από τους λόγους που μειώθηκαν ελαφρά αλλά μετά την υγειονομική κρίση θα επανέλθουν δείτε εδώ το άρθρο 21/09/2017  – Χαμός με τις επαγγελματικές κάρτες του bodybuilding!

[quote]Περάσαν οι μέρες της μιας ή δύο επαγγελματικών καρτών ετησίως[/quote]

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο κκκ    οι ερασιτέχνες αθλητές που μόλις έλαβαν την επαγγελματική τους κατάσταση πρέπει να καταλάβουν ότι, τεχνικά δεν είναι επαγγελματίες αθλητές! έως ότου αγωνιστούν σε έναν επαγγελματικό διαγωνισμό. Η πραγματικότητα όλων αυτών είναι ότι από τις 800 επαγγελματικές κάρτες που απονεμήθηκαν το 2020, μόνο μια χούφτα θα αγωνιστεί στην σκηνή!

Περάσαν  οι μέρες της μιας ή δύο επαγγελματικών καρτών ετησίως, λέει ο Kevin Grech, Gone are the days of one or two pro cards being won per year.

Ενώ πολλοί νέοι επαγγελματίες αθλητές αλλάζουν γρήγορα στην πραγματικότητα  των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (αυτοπροβάλλονται)  ως «IFBB Pro», η πραγματική δοκιμασία είναι αν θα κάνουν κάποιο βήμα σε μια επαγγελματική σκηνή της  IFBB, ανταγωνιζόμενοι  τους καλύτερους  στον κόσμο.

Έτσι που πάμε σε λίγο καιρό οι επαγγελματίες θα είναι περισσότεροι από τους ερασιτέχνες!

Δείτε εδώ 03/07/2018  Bostin Loyd όλοι παίρνουν επαγγελματικές κάρτες! ο Loyd είχε δηλώσει:
[button href=”https://body.webone.gr/?p=49212″ align=”left”]Αισθάνομαι ότι το 90% των ατόμων που ανταγωνίζονται το κάνουν αυτό  μόνο επειδή έχουν την κοινωνική αναγνώριση των μέσων μαζικής ενημέρωσης – το πρώτο πράγμα στο μυαλό όταν φτάνουν εκτός σκηνής είναι να αλλάξουν το όνομα  τους στο Instagram σε IFBB pro” ενώ τονίζει παρακάτω πως εάν είναι ο αυτός ο μοναδικός στόχος τότε κάποιος είναι εγωιστής – ηλίθιος[/button]


Ανακοίνωση IFBB προς ΕΟΣΔ… μιλά για προοδευτική κατάρρευση του επαγγελματικού bodybuilding

21/09/2017

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητή Γενική Γραμματέα, αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, παρακολουθώντας με μεγάλη ανησυχία την προοδευτική κατάρρευση του επαγγελματικού  bodybuilding που είχε σαν επακόλουθο τον πρόσφατο αποκλεισμό της NPC και του Προέδρου της, κ. Jim Manion, εξαιτίας των συστηματικών παραβιάσεων των κανονισμών και του καταστατικού της IFBB καθώς και την έλλειψη σεβασμού προς τις Εθνικές  Ομοσπονδίες και τα μέλη της IFBB, η IFBB ανακοινώνει τον επαναπροσδιορισμό της διοργάνωσης  των επαγγελματικών δραστηριοτήτων με άμεση ισχύ.. more

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα