Αρχική » Πέθανε ο Νοτιοαφρικανός Bodybuilder Chris Pillay

Πέθανε ο Νοτιοαφρικανός Bodybuilder Chris Pillay

by admin

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νοτιοαφρικανός Bodybuilder Chris Pillay έχασε τη μάχη  με τον Covid-19. Ο  50χρονος bodybuilder βρέθηκε θετικός στον νέο ιό στις 26 Δεκεμβρίου, πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο St. Augustine είχε πυρετό και λοίμωξη στο στήθος, όπου πέθανε δύο εβδομάδες αργότερα.
Ήταν παντρεμένος, άφησε πίσω τη σύζυγό του Aneesa, και τις δύο του κόρες. Ο Chris Pillay ήταν ένας επιτυχημένος αθλητής με διακρίσεις σε διαγωνισμούς bodybuilding, επίσης ήταν προπονητής και συνιδιοκτήτης του Body Guru Gym στο Umhlanga της Νότιας Αφρικής.

 

Ο Abhir Dayaram,  φίλος και συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, δήλωσε  ότι ήταν ένας από τους καλύτερους bodybuilders της χώρας που κατάφερε να εκπροσωπήσει τη Νότια Αφρική στα παγκόσμια πρωταθλήματα 12 φορές.
Επίσης εκπροσώπησε  τη χώρα του δύο φορές στο WPF Universe  και βαθμολογήθηκε στους Top 15, Top 10 και τα Top 6 στα Παγκόσμια πρωταθλήματα της IFBB τα τελευταία χρόνια.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα