Αρχική » Πέθανε ο bodybuilder Andy Hamman IFBB Pro

Πέθανε ο bodybuilder Andy Hamman IFBB Pro

by admin

Ο Andy Haman IFBB Pro bodybuilder και ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 55 ετών,  γεννημένος στην Iowa City, ο Haman ήταν μέλος της ομάδας πάλης του Πανεπιστημίου της Αϊόβα, και αποφοίτησε με πτυχίο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο Andy Haman ήταν γνωστός στον κόσμο για τις μεταμφιέσεις του


Στο bodybuilding, αρχικά αγωνίστηκε στο Midwest Natural Championship του 1987, αλλά εγκατέλειψε το άθλημα για να επικεντρωθεί στη διδασκαλία των σπουδών του. Μετακόμισε στο Κολοράντο Σπρινγκς, Κολοράντο, όπου δίδαξε φυσική αγωγή και υγεία στο γυμνάσιο Thomas B. Doherty. Το 2004, ο Haman αποσύρθηκε από τη διδασκαλία για να επικεντρωθεί στο bodybuilding.

Ο Andy Haman συνέχισε το bodybuilding και σε μεγαλύτερη ηλικία

Το 2006, ο Haman κατέκτησε το εθνικό πρωτάθλημα του Κολοράντο (NPC) στην κατηγορία super heavy weight. Αργότερα το ίδιο έτος, κατέλαβε την 16η θέση τόσο στο NPC USA Bodybuilding Championships όσο και στο NPC National Bodybuilding Championships. Το 2007, ο Haman κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Shawn Ray Colorado NPC Classic, στη συνέχεια νίκησε στην κατηγορία super heavy weight και τον γενικό τίτλο στο NPC Masters Bodybuilding National Championship, όπου πήρε την κάρτα IFBB Pro. Τα νέα του θανάτου του Andy επιβεβαιώθηκαν από τα μέλη της οικογένειάς του στα κοινωνικά μέσα.

Η αιτία θανάτου του δεν εγινε γνωστή. 

Τα νέα του θανάτου του Andy επιβεβαιώθηκαν από τα μέλη της οικογένειάς του στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα