Αρχική » Πέννυ Ιωαννίδου εκπροσώπησε την IFBB στο Κοσσυφοπέδιο άνοιγμα της IFBB

Πέννυ Ιωαννίδου εκπροσώπησε την IFBB στο Κοσσυφοπέδιο άνοιγμα της IFBB

by admin

Η αναγνώριση της Ομοσπονδίας του Bodybuilding & Fitness του Κοσσυφοπεδίου από την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας , υπό την προεδρία του κ. Besim Hasani , κατέστησε δυνατή την επίσημη υποστήριξη για νέες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό μας, ως ένα σχέδιο  που αφορά την  φιλοξενίας του. Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της  IFBB στην πρωτεύουσα της χώρας  Πρίστινα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, η εκπρόσωπος  της IFBB κ. Πέννυ Ιωαννίδου επισκέφθηκε τη χώρα, προσκεκλημένη από τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Ομοσπονδίας του Κοσσυφοπεδίου, κ. Sabri Dragusha . προκειμένου να διοργανωθεί ραντεβού με τις Ολυμπιακές αρχές, ενώπιον της κ. Κρύσουλα Αλιφέρη , πρέσβειρας  της Ελλάδας στο Κοσσυφοπέδιο, στα πλαίσια του Εθνικού Πρωταθλήματος  Bodybuilding & Fitness που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Djakova, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Το Πρωτάθλημα είχε μεγάλη επιτυχία,  όπου συμμετείχαν ένας σημαντικός αριθμός αθλητών και το  παρακολούθησαν κρατικοί αξιωματούχοι, ο  Υφυπουργός Αθλητισμού , που σχεδιάζει να παρακολουθήσει και το  IFBB Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Bodybuilding 2018 που θα διεξαχθεί στο Benidorm (Ισπανία) , το Νοέμβριο, προκειμένου να συναντηθούμε με τον Πρόεδρο Santonja και να αναλύσουν την εξέλιξη του αθλήματος στο Κοσσυφοπέδιο.

23-Kosovo-Olympic

Εικόνα: (Από αριστερά προς τα δεξιά) κ. Sabri Dragusha – Γεν. Γραμματέας Κοσσυφοπεδίου BB & F Ομοσπονδία-, κ. Πένι Ιωαννίδου – εκπρόσωπος της IFBB- κ. Besim Hasani – Πρόεδρος Ολυμπιακής Επιτροπής του Κοσσυφοπεδίου- και κ. Fadi – σύμβουλος.


 

Δείτε επίσης εδώ 

Η κυρία του Ελληνικού Bodybuilding!
penny-ben-e1465922959391

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα