Αρχική » Παίρνουν ΜΕΤΡΑ και στο Arnold Classic 2020 με γιατρούς και ελέγχους

Παίρνουν ΜΕΤΡΑ και στο Arnold Classic 2020 με γιατρούς και ελέγχους

by admin

Οι Γερμανοί ακύρωσαν την γιορτή της μυώδους κουλτούρας και της υγείας – FIBO αλλά οι αμερικανοί επιμένουν να διεξαχθεί η δική τους γιορτή λαμβάνοντας μέτρα!


Για πρώτη φορά, οι διοργανωτές του Αθλητικού Φεστιβάλ του Arnold (Arnold Sports Festival 2020)  δήλωσαν ότι μια ιατρική ομάδα, με επικεφαλής το ιατρικό κέντρο Mount Carmel Health System, “θα σκανάρουν” τους 22 χιλιάδες αθλητές για  συμπτώματα του κορονοϊού SARS-Cov-2! Η εκδήλωση θα διεξαχθεί 5 με 8 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Columbus Convention Center. Το παγκοσμίου φήμης γεγονός φέρνει αθλητές από 80 χώρες που θα αγωνιστούν σε περισσότερες από 80 εκδηλώσεις. Συμπεριλαμβανομένων των θεατών, το γεγονός αναμένεται να φέρει περισσότερους από 200 χιλιάδες ανθρώπους στην περιοχή του Κολόμπους.

“Το αθλητικό φεστιβάλ Arnold είναι το Superbowl της υγείας και της φυσικής κατάστασης”, δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνιών Brent LaLonde.

[quote]Ανησυχούν και παίρνουν μέτρα τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Κολόμπους του Οχάιο; [/quote]

Παρά την απειλή του κορωναϊού, ο Brent LaLonde είπε ότι όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν ως συνήθως, εκτός από μερικούς αθλητές από την Κίνα που δεν θα έρθουν λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης , ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ακόμα υψηλός.

“Δεν έχουμε αισθανθεί αντίκτυπο”, είπε. “Δεν έχουμε αφουγκραστεί τις  οποιοιδήποτε ανησυχίες  από τις αθλητικές αποστολές , καθώς θα οδεύουμε στο Σαββατοκύριακο, είναι κάτι που το παρακολουθούμε, θα επικοινωνούμε με τους συμμετέχοντες μας με τις καλύτερες πρακτικές για την καλή υγιεινή”.

Η εκδήλωση φέρνει μια τεράστια ώθηση στην τοπική οικονομία κάθε χρόνο. Περισσότεροι από 54 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να δαπανηθούν στο στο Κολόμπους του Οχάιο. Περισσότεροι από 20 χιλιάδες δωμάτια ξενοδοχείων θα κλείσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. “Είναι προφανές ότι έχει τεράστιο αντίκτυπο στον τουρισμό, λέει ο LaLonde.” Φέρνει χρήματα σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και σε όλες τις εμπορικές περιοχές μας “.

Οι διοργανωτές θα έχουν επίσης περισσότερους σταθμούς απολύμανσης χεριών, τέσσερις τοποθεσίες παροχής ιατρικής έκτακτης ανάγκης και αίθουσα πρώτων βοηθειών ανοιχτές  σε όλους. Το Υπουργείο Υγείας του Οχάιο προτρέπει οποιονδήποτε είναι άρρωστος να μείνει στο σπίτι.

Οι αξιωματούχοι του Διεθνούς Αερολιμένα John Glen δήλωσαν ότι προετοιμάζονται για την εισροή ταξιδιωτών. Αναμένουν αύξηση 10% στους ταξιδιώτες την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει περίπου 1.000 επιπλέον ταξιδιώτες ανά ημέρα.

“Έχουμε το Arnold Sports Festival  και επιπρόσθετα  ταξιδιώτες για την  άνοιξη”, ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνιών Kristen Easterday. “Θα υπάρξει αύξηση, συνιστούμε να φτάσετε εδώ δύο ώρες νωρίτερα”. Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου είδαν πρόσφατα  αύξηση των απαγορευμένων αντικειμένων, υπενθυμίζοντας σε όλους τους ταξιδιώτες. “Ελέγξτε ακριβώς τον ιστότοπο της TSA για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μπορείτε να φέρετε, όχι μόνο στην ελεγμένη τσάντα σας, αλλά κατά τη μεταφορά σας”

 

Φοβούνται τον  κορονοϊό
αλλά τα λεφτά είναι πολλά
και θα γίνει το φεστιβάλ των μυών
θα έχουν γιατρούς και νοσοκόμες

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα