Αρχική » Παναγιώτης Σιώτης προβληματισμός για το lockdown Gyms

Παναγιώτης Σιώτης προβληματισμός για το lockdown Gyms

by admin

Θέτει του προβληματισμούς του  ο βετεράνος bodybuilder Παναγιώτης Σιώτης, ο ιδιος δηλώνει:  Μόλις πληροφορήθηκα… Στην Ιταλία με 25000..νεκρούς ανοίγουν τα γυμναστήρια στις 25/5…Στην Ελλάδα ακόμα ψάχνουμε αιτίες κ αφορμές.. Τα συμπεράσματα δικά σας.. MUSCLE siotis team..

Πραγματικά όπως αναφέρει η διεθνής ειδησεογραφία και συγκεκριμένα το BBC,

Η Ιταλία αναλαμβάνει έναν «υπολογισμένο κίνδυνο» καθώς κινείται για να διευκολύνει περαιτέρω τα μέτρα κλειδώματος του κοροναϊού, παραδέχτηκε ο πρωθυπουργός Giuseppe Conte. «η καμπύλη μετάδοσης» θα μπορούσε να αυξηθεί ξανά, αλλά η χώρα δεν μπορούσε να περιμένει ένα εμβόλιο.
Τα γυμναστήρια, οι πισίνες και τα αθλητικά κέντρα θα ανοίξουν ξανά στις 25 Μαΐου και οι κινηματογράφοι και τα θέατρα στις 15 Ιουνίου.

Gyms, swimming pools and sports centres will reopen on 25 May, and cinemas and theatres on 15 June.



Επίσης ο bodybuilder Σιώτης με πιο πρόσφατη ανάρτηση του δηλώνει:   Απορία… προβληματισμός… Στα αστικά χάθηκε η μπάλα τελείως… Στα γυμναστήρια απαγορεύεται η χρήση ντους αποδυτηρίων (σωστό) στα ντους των κολυμβητηριων τι αλλάζει κ πρέπει να κάνουν μπάνιο.. Με σαπούνι.. Σε μας με τι θα κάνουν αν κ εφ όσον… Θέλουν κ 30 τμ ανά 1 άτομο σε κάποιους αθλητικούς χώρους.. Πρακτικά αυτό τι σημαίνει.. Γιατί δε νομίζω να γίνεται αλλού αυτό.. Επίσης στα τραπεζάκια γιατί τα 4 άτομα έγιναν 6…αλλαξε κάτι; muscle siotis team

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα