Αρχική » Πιέζουν και τους γιατρούς ! για αναβολικά στεροειδή

Πιέζουν και τους γιατρούς ! για αναβολικά στεροειδή

by admin

Πιέζουν και τους γιατρούς; Μια πληθυσμιακή ομάδα οι νέοι gym junkies το κάνει, διότι νιώθει σιγουριά, όταν θα πάρει αναβολικά στεροειδή από το γιατρό. Αν και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική η κοινή συνισταμένη είναι πως έχουμε να κάνουμε με χρήστες, που επιζητούν φάρμακα για μυϊκή ωραιοποίηση, και τα ζητούν, με κάθε κόστος.

product-image-307728354_grande

Ένας γιατρός στο Νιου Τζέρσεϋ παραδέχτηκε ότι έγραψε αθέμιτα πολλές συνταγές για αναβολικά στεροειδή και κατείχε επίσης μαριχουάνα με πρόθεση να την διανείμει. Ο  Kevin Custis αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια φυλάκισης στην επερχόμενη  δίκη του, που είναι στις 8 Αυγούστου. Ο 53χρονος  γιατρός έχει ιατρικά γραφεία στο Asbury Park, New Jersey και το Brooklyn της Νέας Υόρκης. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς λένε ότι ο Cutis έγραψε τις συνταγές των στεροειδών για δύο ασθενείς το 2016 και το 2017, παρόλο που γνώριζε ότι δεν ήταν για τη θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης. Αυτά προορίζονταν αποκλειστικά για τη βελτίωση των μυών, την ομορφιά και την ανάπτυξη μυών και  για την προπόνηση.

Αυτή είναι μια από τις περιπτώσεις όπως και η περίπτωση του Δρ Eric Jones που συνελήφθη στο ιατρείο του. Η σύλληψη έγινε στις  28 Οκτωβρίου 2014  και ήταν το αποκορύφωμα μιας έρευνας 10 μηνών που αφορούσε την ομάδα δράσης για τα φάρμακα – Madison County, την αμερικανική υπηρεσία καταπολέμησης των ναρκωτικών (DEA), την πολιτειακή αστυνομία της Ιντιάνα και την εισαγγελική υπηρεσία του Madison County.

378_540

 

Οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι ο Δρ Eric Jones ήταν υπερβολικά “φιλελεύθερος” στη διάθεση συνταγογραφούμενων φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούνται στα προγράμματα HRT και απώλειας βάρους, σε ασθενείς. Ενώ σύμφωνα με καταγγελία ο Jones είχε αμφισβητήσιμες πρακτικές: Πουλώντας  hGH, αναβολικά στεροειδή και παυσίπονα.

δείτε επίσης εδώ 

Ο Dr Fairley προειδοποιεί τους
τοξικομανείς του γυμναστηρίου!
gym-g-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα