Αρχική » Πιλάτες και personal training δεν επιτρέπεται να επαναλειτουργήσουν!

Πιλάτες και personal training δεν επιτρέπεται να επαναλειτουργήσουν!

by admin

Υπήρξε μια φημολογία ότι μαζί με τα καταστήματα λιανικής και κομμωτήρια θα λειτουργήσουν και  μικροί  χώροι,  με μασάζ, πιλάτες και personal training.
Σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Υγείας, η οποία ακολούθησε την ενημέρωση των Τσιόδρα και Χαρδαλιά, δήλωσε ότι καταστήματα μασάζ, πιλάτες και personal training δεν επιτρέπεται να επαναλειτουργήσουν!

Εδώ το στιγμιότυπο ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τα καταστήματα που θα επαναλειτουργήσουν είναι τα βιβλιοπωλεία, τα καταστήματα με γραφική ύλη, τα καταστήματα υπολογιστών και λογισμικού, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, αθλητικών ειδών, ανθέων, τα ΚΤΕΟ, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα καταστήματα για γυάλισμα υποδημάτων, οπτικών.

Τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται αυστηρά, τόνισε ο υφυπουργός, δηλαδή η αναλογία των τετραγωνικών μέτρων για τους πελάτες, η απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας, ο κατάλογος των ραντεβού όπου χρειάζεται, καθώς και τα ατομικά μέτρα προστασίας, δηλαδή η χρήση μάσκας και το πλύσιμο των χεριών.

Τα μέτρα ασφαλείας

Ο ίδιος τόνισε πως οι επιχειρήσεις θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα όπως

– την αναλογία των τ.μ

– την απόσταση μεταξύ των εργαζομένων

– την τήρηση κατάλογου πελατών

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα