Αρχική » Πολύ γυμνασμένος 21χρονος πεθαίνει..από γρίπη!

Πολύ γυμνασμένος 21χρονος πεθαίνει..από γρίπη!

by admin

Ακόμη και εάν είσαι πολύ γυμνασμένος μπορεί να πεθάνεις από γρίπη. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα συνέβη στο 21χρονο  Kyler Baughman που είχε στόχο λόγω και της καλής του φυσικής κατάστασης να γίνει ένας επιτυχημένος personal trainer.

 Ο νεαρός άνδρας, ήταν ένας υγιής και δραστήριος φοιτητής

Η μητέρα του είπε ότι ήταν από επιπλοκές από τη γρίπη

Όλα ξεκίνησαν με ένα ήπιο  βήχα, μέσα σε δύο ημέρες, η υγεία του Baughman πήρε μια στροφή προς το χειρότερο. Είχε πυρετό, πήγε σε ένα ιατρείο  έκτακτης ανάγκης του Westmoreland County και στη συνέχεια στο UPMC Presbyterian στο Πίτσμπουργκ όπου πέθανε σε λιγοτερο από 24 ώρες αργότερα.  Η μητέρα του είπε ότι ήταν από επιπλοκές από τη γρίπη.”Η αποτυχία  των οργάνων οφείλεται σε σηπτικό σοκ που προκαλείται από τη γρίπη”, είπε. “είναι εξωπραγματικό”.

Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η αποτυχία οργάνων λόγω σηπτικού σοκ από τη γρίπη, δήλωσε η οικογένεια του Kyler. Οι γονείς του παροτρύνουν τώρα τους άλλους να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη αμέσως εάν αισθάνονται άσχημα.

Προσπαθήστε να γνωρίσετε το σώμα σας.,δηλώνουν

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα