Αρχική » Πολύ μεγάλο το κέρδος από τα αναβολικά λένε οι Γερμανοί!

Πολύ μεγάλο το κέρδος από τα αναβολικά λένε οι Γερμανοί!

by admin

30 μίλιγκραμ αναβολικά στεροειδή  ορίζουν οι γερμανοί εάν σου την πέσουν στον δρόμο . Εάν έχεις μεγαλύτερη ποσότητα περνάς για βόλτα από το αστυνομικό τμήμα και πρέπει να εξηγήσεις που βρήκες την μεγαλύτερη ποσότητα. Τον περασμένο Οκτώβριο μια παρόμοια υπόθεση με την ελληνική απασχόλησε τις αρχές όπου μια ομάδα επτά ατόμων ηλικίας 27-43 ετών, εισήγαγε πρώτες ύλες από την κίνα και παρασκεύαζε φάρμακα με στόχο την διανομή στην Γερμανία.

Οι Γερμανοί βρήκαν ένα υπόγειο εργαστήριο στο Όφενμπαχ  που πωλούσε τα απαγορευμένα παρασκευάσματα  για την ανάπτυξη των μυών  και από εκεί μέσω του Διαδικτύου. «Το περιθώριο κέρδους για το παράνομο εμπόριο αναβολικών ουσιών είναι στην κορυφή του  φθάνοντας  80- 100 φορές τα χρήματα που χρησιμοποιούνται ως αρχική επένδυση  και ως εκ τούτου είναι υψηλότερο  το κέρδος σε σχέση με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών,» είπε ένας εκπρόσωπος του Γραφείου τελωνειακής έρευνας.

Έβαλες 10 ευρώ θα πάρεις 800!

Οι έρευνες  έγινα στο Offenbach, το γειτονικό Dietzenbach και το Wuppertal της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας αποφέροντας , περισσότερα από 5000 αμπούλες και δισκία.

Οι περισσότεροι φορείς του ντόπινγκ –  των υπόγειων εργαστηρίων και ντόπινγκ για εμπόριο προέρχονται ακόμα και από τη σκηνή  του bodybuilding  για να θέσουν τα προϊόντα τους κατά κύριο λόγο σε αυτή τη σκηνή “, λέει ο Hans-Jürgen Schmidt, εκπρόσωπος του Γραφείου Τελωνειακών Ερευνών της Φραγκφούρτης

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα