Αρχική » Πονηράκιδες που γυμνάζουν κόσμο! .. Καταγγελίες για γυμναστές και ιδιοκτήτες

Πονηράκιδες που γυμνάζουν κόσμο! .. Καταγγελίες για γυμναστές και ιδιοκτήτες

by admin

Το άρθρο  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! δημοσιεύτηκε από τον  Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και τον  Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής όπου χαρακτηριστικά σε άρθρο γίνεται αναφορά σε πονηράκιδες” που πάλι βρέθηκαν και άρχισαν δράση, ενώ μερικοί χώροι σαν “Κρυφά Σχολειά”, ανοίγουν με συνθηματικό τρόπο και μυστική διαδικασία και γυμνάζουν κόσμο! Ενώ γίνεται αναφορά σε λιγούρια,και ξελιγωμένους!

Παρακάτω το δημοσίευμα 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

*Η πρώτη ανάρτηση της σελίδας μου σημείωσε τα παρακάτω στατιστικά: Απήχηση: 50.615, αλληλεπιδράσεις: 7.434, σχόλια: 67, κοινοποιήσεις:126, like:345.

*Εκφράσθηκαν διάφορες απόψεις για τη σελίδα μου, μάλιστα μερικοί είπαν ότι τα κείμενα μπορεί να είναι σωστά, όμως το ύφος μάλλον λάθος. Τι να κάνουμε τώρα αυτό είναι το ύφος μου και δεν έχω και καμία διάθεση να το αλλάξω.

*Τονίζω ότι τα κείμενα μου, δεν απηχούν απαραίτητα τις θέσεις και τις απόψεις της Διοίκησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων αν καμία φορά ταυτίζονται, είναι εντελώς τυχαίο και συμπτωματικό. Είμαι μια απείθαρχη και αιρετική φωνή. Σε όσους δεν αρέσουν τα κείμενα μου έχουν την επιλογή να μη τα διαβάζουν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

*Μετά την επιβολή της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των γυμναστηρίων και μετά την άρση και αποκλιμάκωση των μέτρων, έχουν ανοίξει και επαναλειτουργούν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, εμπορικά καταστήματα, σχολές χορού, μεγάλα εμπορικά κέντρα, εστίαση, μετακινήσεις από Νομό σε Νομό, δρομολόγια πλοίων για τα νησιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, ακόμη και οίκοι ανοχής, από τη Δευτέρα ανοίγουν Δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας, κινηματογράφοι και άλλα, δηλαδή άνοιξαν όλα.

Τα γυμναστήρια πότε θα τα ανοίξετε;

*“Οι “πονηράκιδες” πάλι βρέθηκαν και άρχισαν δράση. Πληροφορήθηκα ότι σε όλη την Ελλάδα μερικοί χώροι σαν “Κρυφά Σχολειά”, ανοίγουν με συνθηματικό τρόπο και μυστική διαδικασία και γυμνάζουν κόσμο. Ας γνωρίζουν ότι πολλούς από αυτούς τους ξέρω. Οι “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ” αυτοί είναι τόσο λιγούρια, τόσο ξελιγωμένοι; Η παραβατικότητα τους είναι ανήθικη, αντισυναδελφική, αντιδεοντολογική και ενέχει κίνδυνο να ενισχύει την άποψη της Πολιτείας να παρατείνει την άρση λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Πέρα όμως από την απαράδεκτη πρακτική και συμπεριφορά τους φαίνεται ότι έχουν και παντελή άγνοια κινδύνου τον οποίο διατρέχουν. Τους ενημερώνω ότι αν τους τσακώσουν ή τους καταγγείλουν, οι βαρύτατες συνέπειες είναι: 1) σύλληψη τους και αυτόφωρη διαδικασία. 2) καταλογισμός Διοικητικού προστίμου 5000 ευρώ. 3) Ποινική δίωξη για αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και 4) αν κάποιος από αυτούς που γυμνάζουν μετά από κάποιο διάστημα, τους υποβάλει μήνυση ότι στο χώρο τους όταν τελούσε υπό αναστολή λειτουργίας κάποιος τους μετέδωσε τον COVID-19 και τους εγείρει αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τότε θα καταλάβουν τι έκαναν και να δούμε που θα πάει ο κώ… τους.

*Για δες καιρό που διάλεξε εγκαίνια να κάνει”. Πληροφορήθηκα ότι το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, ένας συνάδελφος σε πόλη της Κεντρικής Ελλάδας, είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του γυμναστηρίου, το οποίο άνοιξε και μάλιστα ήταν μια μεγάλη και σύγχρονη μονάδα, η επένδυση της οποίας ξεπέρασε τις 400.000 ευρώ.

Τα εγκαίνια συνέπεσαν με τη δεύτερη ημέρα της αναστολής λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Συνάδελφε καλή δύναμη, υπομονή και όταν με το καλό ξανανοίξουν τα γυμναστήρια, θα γίνουν τα εγκαίνια και τότε Καλορίζικο και Καλές δουλειές.

*Μαθαίνω ότι αρκετές σχολές χορού, άρπαξαν την ευκαιρία και παρέχουν υπηρεσίες τις οποίες δεν θα έπρεπε να ακουμπούν, Pilates, Yoga, TRX, Personal Training, ομαδικά προγράμματα σωματικής άσκησης κλπ. Πρέπει να καταλάβουν καλά και να μην ανοίγει η όρεξη τους, γιατί σύντομα κάθε κατεργάρης θα υποχρεωθεί να κάτσει στον πάγκο του.

Η σελίδα μου θα παρουσιάζεται και μετά την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων.

Καλή δύναμη σε όλους

Ο Γυμναστηριάκιας

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα