Αρχική » Πουλάς μαγκιά με το GW501516 θα βρεις πελάτες για σώμα!

Πουλάς μαγκιά με το GW501516 θα βρεις πελάτες για σώμα!

by admin

Κάποια πράγματα χρειάζονται εδώ συμμετέχει το GW501516 το καλό ενισχυτικό αδελφάκι, διότι πρέπει να στηριχτούν τα ηρωικά μηνύματα στα social media.. “έκανα σκληρή προσπάθεια, έχω πολύ πειθαρχεία, έχω αθλητικά ιδεώδη”  κ.α Είναι σαν τον λαδωμένο δημόσιο υπάλληλο, που το έχει αποδεχτεί ναι ! τα παίρνω διότι ζω σε μια σάπια κοινωνία.

Όμως στα πλαίσια μιας μυϊκής βιομηχανίας η ανάγκη για προώθηση συμπληρωμάτων διατροφής, η , η υποστήριξη της μυϊκής εικόνας στα μάτια του “λαού” κατευθύνει πολλούς και πολλές στη χρήση ουσιών, όπως το GW501516, ενώ παράλληλα διατυμπανίζουν πως χρησιμοποιούν συμπληρώματα με λιποδιαλυτές ουσίες, υπερθεματίζοντας παράλληλα την σκληρή, διατροφική τους προσπάθεια.

GW501516 το καλό αδελφάκι

Το GW501516εμφανιζεται ως SARMS, μια κατηγορία ανδρογόνων που ως μια συγκεκριμένη κατηγορία ορμονών χρησιμεύουν ως “συνδετικοί κρίκοι” που δύναται να δεσμευτούν σε κυτταρικούς υποδοχείς των ανδρογόνων με αποτέλεσμα οι υποδοχείς των ανδρογόνων να ενεργοποιήσουν μία πολύπλοκη οδό στη μεταγωγή ενός  σήματος που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη έκφραση συγκεκριμένων γονιδίων.[quote]GW 501516 θα διατηρήσει τη μυϊκή μάζα σε μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες[/quote]

Παρ΄όλα αυτά το Καρδαρίνιο AKA GW 501516 βρήκε το νομικό μπελά του, διότι η Ολυμπιακή Επιτροπή το 2008 ταξινόμησε το GW 501516 ως «ορμόνη και μεταβολικό ρυθμιστή». Η καρδαρίνη αναφέρεται στη βιβλιογραφία  ότι αντιστρέφει τις μεταβολικές ανωμαλίες στους παχύσαρκους, διεγείροντας την οξείδωση του λίπους. Έτσι, αυξάνει την πρόσληψη γλυκόζης στο ιστό των  σκελετικών μυών, μια “γλυκιά βοήθεια”  επιτρέποντας στο σώμα να κάψει το αποθηκευμένο σωματικό λίπος για την ενέργεια που χρειάζεται αντί των μυών ή των υδατανθράκων, ωραίο οργανικό κόλπο!

Επίσης, το Cardarine ως λειτουργικό  αντι-καταβολικό θα διατηρήσει τη μυϊκή μάζα σε μια δίαιτα με μειωμένες θερμίδες, ένα βοήθημα στην διαφημιζόμενη σκληρή προσπάθεια στο facebook –instagram

Όμως, το GW 501516 καλύτερα να οριστεί ως ένας αγωνιστής PPAR-δέλτα ενεργοποιητές – πολλαπλασιαστές υπεροξειδικών υποδοχέων που ως ουσία, λειτουργεί καλά με τα SARM, λειτουργώντας συνεργατικά.

Αποφασισμένοι τύποι που θέλουν εντυπωσιακό μυϊκό μπάζωμα(ανάπτυξη), και δεν διστάζουν να χτυπήσουν ισχυρά κτηνιατρικά φάρμακα αλλά και πανίσχυρα ανδρογόνα, συμπεριλαμβάνουν και το καλό αδελφάκι GW501516  που βοήθα στην μείωση της χοληστερόλης από την χρήση τρενβολόνης , μαστερον κ.α που την ανεβάζουν επικίνδυνα  με αποτέλεσμα να χτυπούν αλύπητα το καρδιαγγειακό σύστημα.

Όπως γνωρίζουμε πολλά φάρμακα δημιουργήθηκαν για να θεραπεύσουν αρρώστιες, να βοηθήσουν ανθρώπους και ζώα, που είχαν προβλήματα υγείας, ήταν άνθρωποι καχεκτικοί – παχύσαρκοι η ήθελαν ανάπτυξη, το GW 501516  είναι για τη θεραπεία της παχυσαρκίας και του διαβήτη. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν άνδρες και γυναίκες όπου με ένα συντονισμένο ωράριο προπόνηση –διατροφή-ξεκούραση συμπεριέλαβαν και τα φάρμακα για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μυϊκό τους σύστημα. Το GW 501516 ενισχύει την προσπάθεια για καύση λίπους αλλά  ενισχύει και την απόδοση διότι δίνει την δυνατότητα στην επίτευξη της μεγίστης προπονητικής έντασης  στα πιο ευρεία χρονικά προγράμματα χωρίς απαραίτητα να αυξάνει στο μέγιστο τους καρδιακούς ρυθμούς!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα