Αρχική » Προπονητή μου σου δίνω την καρδιά μου! Δώσε μου τα αναβολικά σου

Προπονητή μου σου δίνω την καρδιά μου! Δώσε μου τα αναβολικά σου

by admin

Οι τακτικοί αναγνώστες γνωρίζουν ότι εδώ και καιρό αναφερόμαστε στα καρδιολογικά προβλήματα που προκαλούν οι παράνομες φαρμακευτικές ουσίες. Το ζήτημα εδώ δεν είναι η χημική κουλτούρα, αλλά η αφέλεια των θυμάτων – πελατών, που αποδεχόταν  τις φαρμακευτικές  ουσίες, και τις ελάμβαναν ανυποψίαστα ως καθαρές  και ποιοτικές, για να διακριθούν στους αγώνες.

Οι λόγοι της πρόχειρης προπαρασκευής είναι προφανείς, το μέγιστο οικονομικό κέρδος που οδήγησε τα μέλη του κυκλώματος στις χημικές προσμίξεις, που και αυτά τα ίδια είχαν ανησυχήσει για τις παρενέργειες,  δες 1:05 λεπτό στο video.

Το ερώτημα είναι πως ο απόφοιτος της Σχολής Σωματικής Διάπλασης και προπονητής δεκάδων αθλητών και αθλητριών, που ασχολούνται με το μπόντι μπίλντινγκ, διακινούσε και αυτές τις ουσίες, γνωρίζοντας τους κινδύνους, και αποδεχόμενος την χημική καταδίκη των χρηστών – αθλητών, που από στόμα –σε στόμα του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”cvXEvjGWrbI”]

 

 

Δείτε επίσης εδώ

Καλά αυτός; Πότε; άσε το δούλεμα! τον γνωρίζω είναι πολύ γυμνασμένος!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα