Αρχική » Ραλλης: Hμουν σίγουρα δεύτερος εάν όχι πρώτος μάλλον έπαιξε ρόλο το πρόβλημα του ομφαλού

Ραλλης: Hμουν σίγουρα δεύτερος εάν όχι πρώτος μάλλον έπαιξε ρόλο το πρόβλημα του ομφαλού

by admin

O bodybuilder Ραλλης Ραλλης προχώρησε σε δημόσιες δηλώσεις μετά τον αγώνα στο San Marino, όπου αναφέρει:

Οι αγωνιστικές μου εμφανίσεις τελείωσαν φέτος με μία πολύ καλή εμφάνιση στο @sanmarinopro στην καλύτερη μου κατάσταση μέχρι τώρα στα 110 κιλά και με το καλύτερο condition που είχα εως τώρα. Δυστυχώς κατέλαβα την 4 θέση αν και βλέποντας τις φωτογραφίες ήμουν σίγουρα δεύτερος εάν όχι πρώτος μάλλον έπαιξε ρόλο το πρόβλημα του ομφαλού το οποίο είναι το πρώτο μέλημα μου μετά τις γιορτές να το διορθώσω. Ευχαριστώ από καρδιάς τον προπονητή μου @karamanlakis_manolis ο αγώνας είναι αφιερωμένος σε εκείνον για την κατάσταση στη οποία Μ έβγαλε και που είδα το εαυτό μου σε αυτά τα κιλά και σε αυτό το condition. Ευχαριστώ και όλους όσους ήταν κοντά μου και με βοήθησε ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και δεσμεύομαι να ανταποδώσω εις διπλούν τα καλά που μου προσφέρατε. Επίσης ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζεται με την θετική σας ενέργεια και μου δίνετε δύναμη και ενέργεια να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ! Να έχετε όλοι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα να σας έχει ο Θεός όλους καλά!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι αγωνιστές μου εμφανίσεις τελείωσαν φέτος με μία πολύ καλή εμφάνιση στο @sanmarinopro στην καλύτερη μου κατάσταση μέχρι τώρα στα 110 κιλά και με το καλύτερο condition που είχα εώς τώρα. Δυστυχώς κατελαβα την 4 θέση αν και βλέπωντας τις φωτογραφίες ήμουν σίγουρα δεύτερος εάν όχι πρώτος μάλλον έπαιξε ρόλο το πρόβλημα του ομφαλού το οποίο είναι το πρώτο μέλημα μου μετά τις γιορτές να το διορθώσω. Ευχαριστώ από καρδιάς τον προπονητή μου @karamanlakis_manolis ο αγώνας είναι αφιερωμένος σε εκείνον για την κατάσταση στη οποία Μ έβγαλε και που είδα το εαυτό μου σε αυτά τα κιλά και σε αυτό το condition. Ευχαριστώ και όλους όσους ήταν κοντά μου και με βοήθησε ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο και δεσμεύομαι να ανταποδώσω εις διπλούν τα καλά που μου προσφέρατε. Επίσης ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζεται με την θετική σας ενέργεια και μου δίνετε δύναμη και ενέργεια να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ! Να έχετε όλοι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα να σας έχει ο Θεός όλους καλά!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallis Rallis ifbb athlete (@rallis.rallis) στις

Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @avramiskyriakou και τον @leslielazarou που ήταν μαζί μας στους αγώνες του @sanmarinopro και στο ξενοδοχείο και μας βοήθησαν αρκετά με την στήριξη τους και την παρουσία τους!!!

Ότι και να πω για τον @00stavros00 είναι λίγο! Από την Γερμανία ήρθε Πάντοβα για να με συνοδεύσει στους αγώνες χωρίς να του το ζητήσω κάν. Χωρίς εκείνον δεν ξέρω αν έπαιρνα την απόφαση να παίξω αυτό τον τρίτο αγώνα. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου και του εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθούν όλοι στόχοι του και γω θα είμαι πάντα στο πλευρό του όχι απλά ως προπονητής αλλά περισσότερο σαν κολλητός του για να τον βοηθήσω!!! Πάμε Σταυρό προχωράμε μαζί!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ότι και να πω για τον @00stavros00 είναι λίγο! Από την Γερμανία ήρθε Πάντοβα για να με συνοδεύσει στους αγώνες χωρίς να του το ζητήσω κάν. Χωρίς εκείνον δεν ξέρω αν έπαιρνα την απόφαση να παίξω αυτό τον τρίτο αγώνα. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου και του εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθούν όλοι στόχοι του και γω θα είμαι πάντα στο πλευρό του όχι απλά ως προπονητής αλλά περισσότερο σαν κολλητός του για να τον βοηθήσω!!! Πάμε Σταυρό προχωράμε μαζί!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallis Rallis ifbb athlete (@rallis.rallis) στις

δείτε επίσης εδώ Ράλλης μέσα στην πεντάδα στο San Marino 2019

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα