Αρχική » Ραφαέλ Σαντόχα Αναβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της IFBB για τον Ιούνιο

Ραφαέλ Σαντόχα Αναβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της IFBB για τον Ιούνιο

by admin

Όπως δημοσιεύουν τα media oι δρόμοι της Ισπανίας είναι απόκοσμα ήσυχοι, με την εκκωφαντική σιωπή να διακόπτουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας από τα μεγάφωνα που συστήνει στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Περισσότεροι από 1.000 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί σε 14 πόλεις σε ολόκληρη την Ισπανία, για να βοηθήσουν την αστυνομία στην εφαρμογή της καραντίνας.

Φωτογραφία Τα μέλη της στρατιωτικής μονάδας έκτακτης ανάγκης της Ισπανίας αναπτύσσονται σε κόμβους μεταφορών στο πλαίσιο μιας επιχείρησης για να εξασφαλίσουν ότι διατηρούν μια ασφαλή απόσταση ο ένας από τον άλλο (χθες στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης Atocha)

[quote]Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόνα, ήθελε να βεβαιωθεί ότι αυτή η εκδήλωση δεν θα χαθεί!..αναμένεται να εγγραφούν περισσότεροι από 1000 αθλητές[/quote]

Ήδη ο Κορονοϊός χτυπά και τον αθλητισμό, η ομάδα ποδοσφαίρου της Βαλένθια ανακοίνωσε ότι το 35% της ομάδας είναι θετικό! Μέσα σε όλα αυτά ο Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόχα πρόεδρος της ΙFBB με έδρα την Ισπανία ανακοίνωσε ότι αναβάλει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της IFBB που αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Μάιο, αλλά λόγω της απειλής του κοροναϊού ορίστηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, από 17 έως τις 22 Ιουνίου 2020 στη Santa Susana.

The 2020 edition of this competition was originally scheduled to take place in May, but due to the coronavirus threat, the event had to be rescheduled

Ουσιαστικά μέσα στον κυκεώνα της εξάπλωσης του ιού γίνεται προσπάθεια να μην ακυρωθεί η διοργάνωση αλλά μετατίθεται, διότι όπως δημοσιεύτηκε αναμένεται να εγγραφούν περισσότεροι από 1000 αθλητές και ο  Δόκτωρ Ραφαέλ Σαντόνα, ήθελε να βεβαιωθεί ότι αυτή η εκδήλωση δεν θα χαθεί!  With over 1000 athletes expected to register for this event, IFBB President Dr. Rafael Santonja his team made sure this event would not be lost.

Το μήνυμα είναι  Είμαστε μια οικογένεια στον αθλητισμό και τη ζωή..Είμαστε IFBB !

Με τον στρατό στους δρόμους και την γενική αναστάτωση λόγω της εξάπλωσης του Κορονοϊού έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και των αθλητών που έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τους κλειστούς χώρους άθλησης. Τώρα η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της IFBB θα τους βοηθήσει; αυτό θα φανεί σύμφωνα με τις εξελίξεις.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα