Αρχική » Σεράνης: ΨΕΥΤΟΓΚΟΥΡΟΥ πολλοί εδώ στην Ελλάδα! …αλλά και στο εξωτερικό

Σεράνης: ΨΕΥΤΟΓΚΟΥΡΟΥ πολλοί εδώ στην Ελλάδα! …αλλά και στο εξωτερικό

by admin

Παρέμβαση του bodybuilder Μένιου Σεράνη στην στηλίτευση των γκουρού από τον bodybuilder Γιατρό Γιώργο Τουλιάτο  που αναφέρει..
Η παραπληροφόρηση είναι το αποτέλεσμα της φρενήρους εξάπλωσης του διαδικτύου.  Θύματα οι αμαθείς ευκολοπιστοι που ψαρωνουν στον κάθε ψευδοπροφητη.
Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν γνώση και πιστεύουν ό,τι τους λανσάρουν.  Οι δε γκουρού έχουν παπαγαλησει πέντε πράγματα,όμως δεν μπορούν να ανοίξουν κουβέντα σε βάθος, όταν τους ζητήσεις τεκμηρίωση.  Βασίζονται σε πείρα χωρίς δεδομένα. Θυμάμαι τα λεγόμενα ενός αθλητή που ο προπονητής του αναζητούσε στο ίντερνετ πως αντιμετωπίζεται η λιποθυμία των διουρητικων. Κρίμα να εμπιστεύεσαι τη ζωη και την υγεία σου σε ημιμαθη άτομα που καμία σχέση δεν έχουν με την ιατρική.
Έκαστος στο είδος του, Προσοχή κίνδυνος!


Η Παρέμβαση απάντηση του bodybuilder Μένιου Σεράνη

 

Τέτοιοι ΨΕΥΤΟΓΚΟΥΡΟΥ πολλοί εδώ στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό..
Ας μείνουμε στα δικά μας όμως, μιας και λιγο πολλοί όλοι όσοι είμαστε στον χώρο αυτό γνωριζόμαστε μεταξύ μας…
Λυπάμαι μόνο τους αθλητές-θύματα τους που τρώνε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ και δυστυχώς έχουν προβλήματα υγείας εξαιτίας αυτών των ΑΣΧΕΤΩΝ!!
Βέβαια κανείς δεν κάνει κάτι με το ζόρι και μιλάω από την πλευρά των αθλητών, επιλογή μας είναι…
Αλλά όταν σου παρουσιάζονται κάποιοι ως οι σούπερ γκουρού και σου πουλάνε παραμύθι και ΨΕΜΜΑΤΑ, όπως και δήθεν δικά τους άρθρα και έρευνες που αναρτούν , τα οποία είναι κλεμμένα, ε τότε θέλουν ΞΕΚΕΦΑΛΙΑΣΜΑ!!
Θα έρθει κ αυτό!!????
Προς τους αθλητές μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ, τα μάτια σας 14 και μην ακούτε τον κάθε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ WANNA BE και ανασφαλή παραμυθά που σας πουλάει φούμαρα!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα