Αρχική » Σιώτης: «Ξεκινώντας πάλι σε μια λάθος χρονική στιγμή τα γυμναστήρια δεν μπορούν να επιβιώσουν»

Σιώτης: «Ξεκινώντας πάλι σε μια λάθος χρονική στιγμή τα γυμναστήρια δεν μπορούν να επιβιώσουν»

by admin

O ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και πρωταθλητής του bodybuilding, Παναγιώτης Σιώτης έδωσε συνέντευξη στο stereanews.gr, όπου αναφέρει:  Θεωρώ ότι είμαστε από τους κλάδους που επλήγησαν περισσότερο από άλλους. Ξεκινήσαμε πέρυσι τον Μάρτιο μια σεζόν που τα πηγαίναμε καλά και κλείσαμε. Αυτό ήταν το πρώτο οικονομικό σοκ. Στην πορεία δεν λάβαμε κάποια χρήματα, γιατί το διάστημα που ανοίξαμε ήταν μια κακή συγκυρία για μας. Πάντα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο η κίνηση είναι υποτονική. Από τον Νοέμβριο και μετά μπήκαμε και πάλι στην ίδια διαδικασία. Ήμασταν επτά μήνες τώρα κλειστοί και σ’ αυτό πρέπει να προστεθεί το διάστημα του πρώτου απαγορευτικού. Καταλαβαίνετε ότι το χτύπημα ήταν τελειωτικό, καταστροφικό. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πλέον.

Από την άλλη, θεωρώ ότι δεν έχουμε και σαν κλάδος δυναμική. Είμαστε 45.000 γυμναστήρια και είναι απλά ένα νούμερο, δεν μας έχουν σε υπόληψη. Αν ήμασταν όπως η εστίαση ή ο τουρισμός, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Περισσότερα  εδώ  


Ελένη Μαγκαφά δηλώνει: Στο γυμναστήριο δεν μπορώ να τους βάλω την μάσκα με το ζόρι!

Ξεκάθαρος ο επιχειρηματίας και bodybuilder Tάσος Κολιγκιώνης για τις συνδρομές

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα