Αρχική » Σκυλοκαβγάς για τους μυϊκούς πελάτες στο YouTube

Σκυλοκαβγάς για τους μυϊκούς πελάτες στο YouTube

by admin

Εδώ το θέμα είναι σοβαρό, καταρχάς εάν δεν είσαι δικτυωμένος σε κυκλώματα αναβολικών στεροειδών ή δεν διαθέτεις ένα μαγαζί βιτρίνα, όπου θα ανεβάζεις φωτογραφίες με τις πρωτεΐνες στο facebook  ενώ από πίσω θα πουλάς φάρμακα, σίγουρα έχεις πρόβλημα! και αυτή η είδηση δημιουργεί σκέψεις.

Ταυτόχρονα δείχνει τον νέο  επιχειρηματικό σκυλοκαβγά που εκδηλώνεται σε όλες τους τις εκφάνσεις.

Ήρθαν σε κόντρα

Πριν λίγο καιρό  ο Markus Rühl δημοσίευσε ένα βίντεο, στο κανάλι του “Rühltalk” στο YouTube. Σε αυτό, ο bodybuilder ήθελε να δείξει στους fans του ότι θα κερδίσετε πολύ λιγότερα χρήματα στο YouTube, εάν έχετε ένα κανάλι, από ότι προπαγανδίζουν μερικοί. (έμμεσα εννοούσε και τον YOUTUBER, Karl Ess)[quote]Ο Karl Ess αποκάλυψε ότι ο ίδιος κερδίζει περίπου 2.500 ευρώ το μήνα μέσω κλικ στο YouTube. Ωστόσο, bodybuilder Markus Rühl κερδίζει σύμφωνα με τις δικές τους δηλώσεις μόνο, 400-700 ευρώ το μήνα![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”iGDH196nktc”]

Στο πλαίσιο αυτό,  ο βετεράνος bodybuilder Rühl αποκάλυψε τα  έσοδα του από  την δική του βίντεο πλατφόρμα. Τώρα, ο Karl Ess πήρε αυτό το βίντεο από τον  Markus Rühl,  ως μια ευκαιρία για να εξηγήσει τι συμβαίνει στη σκηνή του bodybuilding και το online μάρκετινγκ.

Ένα ουσιαστικό  επιχείρημα του bodybuilder Rühl ήταν το γεγονός ότι η σκηνή του bodybuilding και fitness είναι σχετικά μικρή, σε σύγκριση με άλλες δραστηριότητες .
Για αυτό, θα κέρδιζε κάποιος  πολύ λιγότερα χρήματα από ό, τι κάποιοι μπορεί να υπολόγιζαν.
Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που επιβεβαιώνει τον Karl Ess , αφού γνωρίζουμε ότι οι bloggers που έχουν να κάνουν με τη εμφάνιση  και  τα video παιχνίδια μπορούν να έχουν εκατομμύρια συνδρομητών. Αυτούς τους αριθμούς, ένα Fitness YouTuber θα μπορούσε μόνο να τους ονειρεύεται!
Αλλά  ο Karl Ess κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζετε αυτόματα περισσότερα χρήματα ως blogger ομορφιάς- εμφάνισης . Επιπλέον, ο  Ess αναφέρει επίσης ορισμένα παραδείγματα από την πρακτική με την οποία οι παραγωγοί βίντεο με μικρότερο εκτόπισμα  δημιουργούν περισσότερες πωλήσεις! Ο κύριος λόγος ήταν απλώς η καλύτερη τοποθέτηση, επειδή το διαφημιζόμενο προϊόν ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα-στόχο. Από την άλλη πλευρά, ο ισχυρισμός του Markus ότι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν οπαδούς και χρησιμοποιούν τα λεγόμενα bots είναι 100% σωστός.

images

Ο Karl Ess αποκάλυψε  ότι ο ίδιος κερδίζει περίπου 2.500 ευρώ το μήνα μέσω κλικ στο YouTube, με μέσο όρο 1 εκατ. Κλικ. Οι ίδιοι αριθμοί  είναι και για τον  σκληροπυρηνικό bodybuilder Markus Rühl. Ωστόσο, αυτός κερδίζει σύμφωνα με τις δικές τους δηλώσεις μόνο, 400-700 ευρώ το μήνα!
Ο  Ess πιστεύει ότι και αυτό  δικαιολογείται από  τη διαφορετική χρονική διάρκεια των βίντεο και τις διαφορετικές  ομάδες-στόχους.
Επομένως, το YouTube θα μπορούσε να ταξινομήσει τις ομάδες στόχους διαφορετικά ανάλογα με τη δυνητική αγοραστική δύναμη και έτσι να καταβάλει διαφορετική χρέωση ανά κλικ. Επίσης  παρόλο που υπάρχουν πολλές πληροφορίες, δωρεάν στο διαδίκτυο, πολλοί πελάτες θα προτιμούσαν για  λόγους χρόνου, μια αμοιβή βήμα προς βήμα και οδηγίες σε μορφή πακέτο .

Οι δηλώσεις του Rühl μόνο η μισή αλήθεια;

Ο Karl Ess αναφέρει επίσης ότι ο Markus Rühl  λέει την μισή αλήθεια, διότι θα πάρει σίγουρα ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό από τον μακροπρόθεσμο χορηγό του.
Ομοίως, κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει μια αμοιβή  στα κανονικά σεμινάρια που δίνει στον κόσμο.  Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουν οι άνθρωποι  και τα προϊόντα που πωλεί ο Rühl στην ιστοσελίδα του. Έτσι, δεν έχει μόνο έσοδα από τα βίντεο!
Έτσι, η αξία του, στο YouTube είναι συνώνυμη με αυτόν μόνο στο “μισό εισπρακτικό ενοίκιο”, διότι στην πραγματικότητα, ο Markus Rühl  κερδίζει ένα καλό χρηματικό ποσό ανά μήνα. μέσω των δραστηριοτήτων  του,  στα social media όπως και από  άλλους παράγοντες που επηρεάζουν τη φυσική κατάσταση και βελτίωση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα