Αρχική » ΣΟΚ ο Γερμανός Steve Benthin υποφέρει από την καρδιά του!

ΣΟΚ ο Γερμανός Steve Benthin υποφέρει από την καρδιά του!

by admin

Είναι διάσημος με χιλιάδες οπαδούς των μυών που παρακολουθούν τις αναρτήσεις του, στο διαδίκτυο. Είναι ο γερμανός Steve Benthin. Όπως δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες ο Steve Benthin συγκλόνισε τους οπαδούς του με φωτογραφίες από το τμήμα πρώτων βοηθειών που ασχολείται με τα καρδιακά προβλήματα,  στο Instagram έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το νοσοκομείο.[quote]είχε επανειλημμένα παρατηρήσει ασυνήθιστα καρδιακά συμπτώματα για μέρες. Ωστόσο, υπόθεσε  ότι θα εξαφανιστούν και πάλι μόνα τους![/quote]


Τα προβλήματα καρδιάς σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστα μεταξύ των bodybuilders. Παρόλα αυτά οπως δημοσιεύτηκε, τα “μεγάλα αγόρια” συχνά δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Στην αρχή ο Steve Benthin είχε αρρυθμίες, αλλά το πρόβλημα έγινε χειρότερο, όπως παραδέχεται. Πριν πάει στα έκτακτα περιστατικά, ο αθλητής της  RepOne είχε επανειλημμένα παρατηρήσει ασυνήθιστα καρδιακά συμπτώματα για μέρες. Ωστόσο, υπόθεσε  ότι θα εξαφανιστούν και πάλι μόνα τους!

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο ο  έμπειρος bodybuilder Steve Benthin πήγε στην προπόνηση ούτως ή άλλως. Τέλος, παρατήρησε ακανόνιστο ρυθμό μόνο όταν πιεζόταν. Αλλά όταν  πήγε στο κρεβάτι μετά την προπόνηση τη Δευτέρα το βράδυ, το όλο πράγμα τον είχε ανησυχεί λίγο.

Δεν είναι καλή η διάγνωση για την καρδιά του

Ο δημοφιλής bodybuilder εξετάστηκε λεπτομερώς στην αίθουσα έκτακτων περιστατικών, όπου τα επίπεδα του αίματος ήταν εντάξει, αλλά η αρτηριακή του πίεση ήταν πολύ υψηλή. Επίσης, οι παλμοί ανησύχησαν τους γιατρούς, λέει ο Steve. Όπως αναφέρει  ίσως η καρδιά να είναι ήδη διευρυμένη μέσα του, ή δεν μπορεί να περάσει αρκετό αίμα. Συνεπώς, ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής αυξάνεται ανησυχητικά.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”8XAeb617uMk”]

Ως εκ τούτου, για τον Benthin είναι πρωταρχικό να διευκρινίσει αυτό το θέμα στον καρδιολόγο . Το αν ο bodybuilder θα αγωνιστεί για το OLYMPIA, μετά από αυτή τη διάγνωση το επόμενο έτος παραμένει να το  δούμε. Η υγεία είναι που προηγείται σε κάθε περίπτωση!

δείτε επίσης εδώ άρθρα
για τον  Steve Benthin

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα