Αρχική » Στο Ντουμπάι έχει Μαντίλα για τις γυναίκες & Ντόπα για τους Άντρες!

Στο Ντουμπάι έχει Μαντίλα για τις γυναίκες & Ντόπα για τους Άντρες!

by admin

Όλα καλά και όμορφα, οι γυναίκες από κάτω και η Ντόπα από επάνω! Α, ρε αθάνατη Ντόπα ένωσες ακόμη και τον διχασμό των πολιτισμών!

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα πρώην αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων ζωγράφισαν με  μια ζοφερή εικόνα το φαινόμενο  που σχετίζεται  με την επικράτηση των αναβολικών στο Ντουμπάι. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι τα φάρμακα αυτά – τα οποία περιλαμβάνουν αναβολικά στεροειδή, ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες και  τεστοστερόνη – είναι ευρέως διαθέσιμα σε αυτή τη χώρα, παρά τις απαγορεύσεις σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως  αναφέρθηκε στην έκδοση της thenational.ae χθες, το Ντουμπάι είναι σε κίνδυνο διότι έγινε γνωστό  πως οι αθλητές επιθυμούν να αυξήσουν τεχνητά την απόδοσή τους με παράνομες ουσίες.

Όπως τονίστηκε, ενώ αυτά τα φάρμακα  αυτά μπορεί να έχουν νόμιμους ιατρικούς σκοπούς, έχουν και πολλές αρνητικές παρενέργειες. Η Κατάχρηση στεροειδών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας, στην  καρδιά, ή τα νεφρά και το συκώτι,  μπορεί επίσης να υπάρχουν και  πιο βραχυπρόθεσμες και σοβαρές συνέπειες, όπως εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα και κατάθλιψη.[quote]”Ως μέρος της εκστρατείας ευαισθητοποίησης που έχουμε και κατευθύνεται στα 178 γυμναστήρια που λειτουργούν στο Ντουμπάι, είναι να μην πωλούν ή προωθούν απαγορευμένα φάρμακα[/quote]

Ωστόσο, νέοι άνθρωποι  στο Ντουμπάι προσελκύονται από αυτά τα φάρμακα, επειδή πιστεύουν ότι είναι μια σύντομη διαδρομή για την επιτυχία, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δραματικές βελτιώσεις πολύ πιο γρήγορα.

Τα γυμναστήρια τα σπρώχνουν φανερά!

Κάποια γυμναστήρια εξακολουθούν να διατηρούν την  προώθηση και την πώληση αυτών των φαρμάκων. Πέρυσι, το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης συνεργάστηκε με την Εθνική Επιτροπή Αντιντόπινγκ  για να διεξάγει μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης που στόχευε στους αθλούμενους στο γυμναστήριο αλλά και στους ιδιοκτήτες που τα προωθούν! Ενώ ζητήθηκε αυτές οι προσπάθειες, να γίνουν περισσότερο γνωστές  για να  αντιμετωπιστεί το ζήτημα. Επίσης ζητήθηκε από την κοινότητα  του bodybuilding να συνεργάζεται με τις αρχές, ώστε να ενημερωθεί το κοινό για τους κινδύνους αυτών των φαρμάκων. Περισσότερο από αυτό, ζητήθηκε να υπάρξει μια ανοικτή συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους που αυτά τα φάρμακα ενέχουν – και ότι η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει στις κοινότητες και  τα σχολεία σε όλη τη χώρα.

Από πέρυσι οι αρμόδιες αρχές UAE’s National Anti-Doping Commite )συνέστησαν στο κοινό να μην επηρεάζεται από ανθρώπους που προωθούν τα απαγορευμένα προϊόντα ( αναβολικά )και να αναφέρουν τυχόν παράνομες πρακτικές σε συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς και διευθύνσεις.

“Ως μέρος της εκστρατείας ευαισθητοποίησης που έχουμε  και κατευθύνεται στα 178 γυμναστήρια που λειτουργούν στο Ντουμπάι, είναι  να μην πωλούν ή προωθούν απαγορευμένα φάρμακα, και επίσης να εμφανίζουν  μηνύματα που εφιστούν την προσοχή στα μέλη και τους επισκέπτες σχετικά με τα εν λόγω προϊόντα”, δήλωσε ο αρμόδιος Abdul Aziz Al Tannak, διευθυντής εμπορικού ελέγχου στο DED’s Commercial Control Department.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα