Αρχική » Συμφέρει να Πατρονάρω έναν bodybuilder;

Συμφέρει να Πατρονάρω έναν bodybuilder;

by admin

Στο σύγχρονο περιβάλλον της αυτοπροβολής επιβιώνουν οι συμφέρουσες συμφωνίες. Επιτυχία είναι να βρεις έναν bodybuilder να τον «βάλεις» μπροστά ώστε να τον βλέπουν οι οπαδοί και οι φιλόδοξοι μαθητευόμενοι. Στην συνέχεια ως εργαλείο μυϊκής προπαγάνδας θα βρίσκεις πελάτες και θα τους προτείνεις:  «Θέλετε να σας προπονήσω; να σας δώσω βελτιωτικές συνταγές και πλανά διατροφής;»…και θα τρέχουν  να προλάβουν οι προσηλυτισμένοι.

Ιδανική προπαγάνδα που πιάνει!  

Ιδανική περίπτωση είναι οι οπαδοί να εκδηλώνουν την στήριξη τους στο επιχειρηματικό σχήμα καθοδηγητή – bodybuilder, με εγκωμιαστικά σχόλια στο facebook και στο Instagram, πρόκειται για ένα δωρεάν μισθοφορικό στρατό που δύναται να διαπληκτιστεί λεκτικά, να μειώσει  τους αντιπάλους, να υπερασπιστεί το είδωλο του, να παλέψει για αυτό και στο τέλος να δώσει και τα χρήματα του  (εάν έχει) στον καθοδηγητή του bodybuilder.

Hadi Choopan νέα εξωστρέφεια με τον Hany Rambod παράδειγμα συνταγής και για Ελλάδα 

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”F9vUrcscamk”]

Όποιος καταφέρει να «ψήσει» σε συμφωνία έναν bodybuilder και να τον «κάνει δικό του» έχει τις πιθανότητες να επιβιώσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της χημικοβελτιωτικής υποκουλτούρας όπου τα κέρδη από την χημική εξάρτηση και το πακέτο διατροφή είναι τεράστια! Οι νεαροί και ενθουσιώδεις οπαδοί δύσκολα θα διακρίνουν την υποκρυπτόμενη τακτική του καθοδηγητή μάνατζερ διότι η λάμψη του bodybuilder ινδάλματος τους είναι τόσο ισχυρή που τους τυφλώνει.

Η Βιομηχανία επένδυσε και επενδύει αλλά το νέο συμφέρον σχήμα στις business είναι να επενδύεις σε έναν bodybuilder ως καθοδηγητής – διατροφής ή προπονητικής. Η ισχυρή μυώδης εικόνα του bodybuilder είναι το διαπιστευτήριο που θα σφηνωθεί στα μυαλά οπαδών καθούμενων και αθλητών. Στην άσκηση της  επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι ανόητο να αναζητείται ηθική, η ουσιαστική στόχευση είναι το πελατολόγιο το οποίο αφού αποδεχτεί το είδωλο θα αποδεχτεί και τις «συμβουλές» του καθοδηγητή.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”M7prFeexmJs”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα