Αρχική » Συνέντευξη του Peter Molnar μετά τη Νίκη του

Συνέντευξη του Peter Molnar μετά τη Νίκη του

by admin

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του ο  A.J Kelly μπροστά στον Ούγγρο bodybuilder, το διαδίκτυο τρελάθηκε με την νίκη σου και οι οπαδοί του bodybuilding!  o A.J Kelly επισημαίνει πως ο Molnar όλα αυτά τα χρόνια έχει χιλιάδες οπαδούς των μυών στα forum, στο Facebook, στο Instagram που περίμεναν μια επιτυχία (κατέκτησε την επαγγελματικη κάρτα της αμερικανικής λίγκας)
Ο νικητής του Romania Muscle Fest Amateur 2020, Peter Molnar δήλωσε: πως δεν αρκεί να είσαι επαγγελματίας, απ έξω, αλλά και από μέσα! (διαμόρφωση χαρακτήρα) ο ιδιος αναζητούσε αυτη την εκπροσώπηση – της μυώδους κουλτούρας προς τους fans, και περίμενε πολύ καιρό ώστε να φέρει το απαιτούμενο μυικό – τέλειο  σχήμα – φορμάρισμα  στη σκηνήΑυτή  την στιγμή είμαι 100% ικανοποιημένος με το φορμάρισμα μου.

Τώρα ο Molnar δηλώνει πως θέλει να αγωνιστεί στην κατηγορία Classic Physique, ήταν το όνειρο του, από τότε που άρχισε να ασχολείται με την σωματικη διάπλαση, ήταν σοκαρισμένος από την γενετική, τις όμορφες πόζες, και τις κινήσεις διότι για τον ίδιο είναι μια τέχνη στη σκηνή! ενώ πρέπει να είσαι κτήνος μόνο στο γυμναστήριο. Για τον Molnar ο στόχος του ήταν να διατηρήσει την συμμετρία και το κατάφερε, φέρνοντας την καλύτερη εικόνα στη σκηνή.
[quote]Όλοι κοιτούσαμε τους γλουτούς σου..πέσαμε από τις καρέκλες ![/quote]

Ο A.J Kelly αναφερει πως αν και ελαφρύτερος ο Peter Molnar κατάφερε να νικήσει bodybuilders που ήταν πιο μεγαλόσωμοι! (1:38)

Τα video των συνεντεύξεων από τους νικητές στο Romania Muscle Fest Amateur 2020.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”P-t2hxeX0AE”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”4avYEd38vzc”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”gQvzLc4ql0w”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”p7DTN_w_FNY”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”1J2T07KYOGo”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”2CTE97dn3yA”]


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”D6XleYBmeno”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα