Αρχική » Σφαίρες στην θεσσαλονίκη Χτυπούν Πορτιέρηδες και Μπράβους

Σφαίρες στην θεσσαλονίκη Χτυπούν Πορτιέρηδες και Μπράβους

by admin

Ξεκίνησε ο πόλεμος της νύχτας στην Θεσσαλονίκη εδώ και ένα μήνα περίπου αναρτώνται από τα media το νέο «ξεκαθάρισμα των λογαριασμών» που στόχο έχει την προστασία των νυχτερινών κέντρων.
Όπως δημοσιεύτηκε  Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» πορτιέρη σε κατάμεστο μπαρ

Νέο αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα 6 Ιανουαρίου 2019  έξω από κέντρο διασκέδασης, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 2:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού. Με αστραπιαίες κινήσεις ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του club. Η μια από τις σφαίρες βρήκε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα της επίθεσης διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις από περιπολικά της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όμως, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Tη στιγμή της επίθεσης το club ήταν γεμάτο από νεαρό κόσμο που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό λόγω της δυνατής μουσικής. Για αρκετή ώρα η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο της επίθεσης έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομες ενέργειες. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και θα συλλέξουν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ. Πιθανολογείται ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται πρόσωπο που φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της προστασίας των νυχτερινών κέντρων έναντι αμοιβής στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία χρεώνει στο συγκεκριμένο πρόσωπο τα δύο προηγούμενα περιστατικά με πυροβολισμούς έξω από club, στην πλατεία Μοριχόβου.


Εδώ να σημειωθεί πως τις προηγούμενες  ημέρες είχαμε μια σειρά γεγονότων.

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2019

Όπως αναφερει το ΕΘΝΟΣ,  μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15.12 ) είχαμε Πυροβολισμούς στα Λαδάδικα  Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από νυχτερινό  κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Σφαγεία, όπου εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, όταν Γεωργιανοί που πουλούν προστασία σε μαγαζιά ήρθαν στα χέρια με Ρομά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Δύο μέρες αργότερα μια ομάδα Ρομά προσπάθησε να μπει με όπλα σε κλαμπ στα Λαδάδικα, το οποίο φέρεται να διαχειρίζεται  η συγκεκριμένη ομάδα Γεωργιανών, χωρίς όμως να τους επιτραπεί η είσοδος. Λίγη ώρα αργότερα (γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα) περίπου 30 Ρομά, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εμφανίστηκαν στην πλατεία Μοριχόβου μπροστά από το κλαμπ και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.

Επίσης το thestival.gr. ανέφερε:

Στις  16 Δεκεμβρίου 2019 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν πάνω από 30 φορές στον αέρα. Γύρω στη 01:00 30 κουκουλοφόροι κινήθηκαν από την οδό Σαλαμίνος προς την πλατεία Μοριχόβου στο κέντρο της πόλης. «Στάθηκαν στη μέση της πλατείας. Άλλοι φώναζαν και άλλοι κουνούσαν τα ρόπαλα που κρατούσαν. Όλοι φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Παγγαίου. Τότε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.gr.

Οι ένοπλοι πυροβόλησαν περίπου 30 φορές, ωστόσο, δεν στράφηκαν εναντίον κάποιου παρευρισκόμενου. Ύστερα, επιβιβάστηκαν σε οχήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία εκτίμησε ότι πίσω από το περιστατικό των 30 πυροβολισμών βρίσκονται ομάδες νονών της νύχτας που συγκρούονται για τη μοιρασιά της πιάτσας, σύμφωνα με το thestival.gr. Επιπλέον, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εικάζουν ότι οι κουκουλοφόροι με την ενέργειά τους ήθελαν να στείλουν μήνυμα ελέγχου της περιοχής των Λαδάδικων προς τους ανταγωνιστές τους.

Μετά από λίγες μέρες την Πρωτοχρονιά υπήρξε νέο επεισόδιο

Όπως ανέφερε το  star.gr δείτε εδώ το video 

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ μπράβων στα Λαδάδικα. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δύο αντίπαλες συμμορίες αντάλλαξαν πυρά με στόχο τον έλεγχο των καταστημάτων της περιοχής, η οποία θεωρείται «φιλέτο».

Η μάχη των μπράβων αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για έναν 23χρονο ομογενή νεαρό που νοσηλεύεται με τραύμα στο πόδι από σφαίρα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για να διαπιστώσουν πως την ίδια μέρα το πρωί στα Λαδάδικα εντοπίστηκε άλλος ένας 26χρονος Έλληνας που ήταν τραυματισμένος στο πόδι από σφαίρα. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από άλλο ένα επεισόδιο με καταιγισμό πυροβολισμών στα λαδάδικα από περίπου 30 άτομα. Τα οποία προκάλεσαν σκηνές τρόμου σε περαστικούς και θαμώνες που έτρεχαν να σωθούν από τις σφαίρες.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα