Αρχική » Τα είχε όλα αλλά.. Αυτοκτόνησε ο Sandro Hofer!

Τα είχε όλα αλλά.. Αυτοκτόνησε ο Sandro Hofer!

by admin

Εδώ και καιρό ο Sandro Hofer δεν αισθανόταν καλά. Όπως αναγράφουν τα μέσα ενημέρωσης η ευρωπαϊκή σκηνή στο bodybuilding θρηνεί τον θάνατο μία από τις μεγαλύτερες ναυαρχίδες της: τον Ελβετό  bodybuilder Sandro Hofer, σε ηλικία 33 ετών Είναι το πρόσωπο που την περασμένη Παρασκευή έπεσε για άγνωστους ακόμη λόγους από το παράθυρο ενός οίκου ανοχής στο πεζοδρόμιο της Häringstrasse στη Ζυρίχη λίγα μετρά πριν από το αυτοκίνητό του.

san

Η Σύζυγος του δήλωσε ότι Hofer ήταν εθισμένος, είχε την αίσθηση της ανεπάρκειας και μια κρυμμένη δυσαρέσκειά πίσω από το ισχυρό σώμα του.  “Ήθελε να πηδήξει δύο εβδομάδες νωρίτερα έξω από το παράθυρο” είπε η γυναίκα του .

Ο Beefcake(ογκώδης) Hofer είχε ύψος σώματος 177 εκατοστά και 134 κιλά. ΤΟ 2013 κέρδισε την κατηγορία Arnold classic και ανέβηκε από τους ερασιτέχνες  στον Όλυμπο των επαγγελματιών bodybuilders. Ήταν θαυμάσιος  στη σκηνή, κυρίως λόγω της φυσικής τέλειας συμμετρίας του.

Τα πράγματα είναι μπερδεμένα

Τον Απρίλιο  ο Hofer ήθελε να ανοίξει το δικό του γυμναστήριο στη Ζυρίχη. Οι εργασίες στις εγκαταστάσεις προφανώς ήδη σχεδόν είχαν ολοκληρωθεί, οι τιμές είχαν καθοριστεί. Μόνο η ημερομηνία έναρξης δεν είχε ακόμη καθοριστεί.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”xyqGKQITr2w”]

Παρά το γεγονός ότι οι δηλώσεις της συζύγου του, δείχνουν μια αυτοκτονία, ο εισαγγελέας προσανατολίζεται σε όλες τις κατευθύνσεις. Μια αυτοκτονία, ένα ατύχημα ή έγκλημα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι δύο πόρνες που ήταν μαζί του συνελήφθησαν προσωρινά Σύμφωνα με την γυναίκα του έψαξε το πορνείο όχι εξαιτίας των γυναικών, αλλά για  να πάρει εκεί μια “ουσία”. Στο προσκήνιο, ως εκ τούτου, επίσης το ποινικό υπόβαθρο της πτώσης δεν αποκλείεται.  Ο Hofer είχε ήδη πάρει πάρα πολλές παράνομες ουσίες στο bodybuilding.  Εμπιστευτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Hofer έκανε χρήση κοκαΐνης για αρκετές ώρες σε έναν οίκο ανοχής . Πρώτα εισέπνευσε κοκαΐνη και αργότερα κάπνισε, αυτό όπως και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτή την πράξη.

Ο Christian Philipp, εκπρόσωπος του Ανώτατου Εισαγγελέα του καντονιού της Ζυρίχης, δεν μπορεί να σχολιάσει τα γεγονότα στο πορνείο, λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας.

 

δείτε επίσης εδώ 

Μυϊκός πιτσιρίκος ανησυχώ! παίρνουν αναβολικά και το παίζουν Natural οι φίλοι μου!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα