Αρχική » Οι νεαροί fans έχουν αποφασίσει θέλουν νέα μυώδη ινδάλματα!

Οι νεαροί fans έχουν αποφασίσει θέλουν νέα μυώδη ινδάλματα!

by admin

Η νεολαία που ασχολείται με την «μυώδη κουλτούρα»  αναζητά τα δικά της ινδάλματα που θα τους δώσουν το κίνητρο, αρχικά στο φαντασιακό επίπεδο και στην συνέχεια στον προπονητικό ρεαλισμό του γυμναστηρίου.

[quote]Το πιτσιρίκι ο νεαρός δεν θέλει έναν μυώδη παιδονόμο αλλά έναν μεγαλύτερο αδερφό με πολλά κιλά μυών, αυτό δημιουργεί την συμπάθεια. [/quote]

Η εμφάνιση του Nick “the Mutant” Walker  που είναι οικεία με τα πρότυπα της μαθητιώσας νεολαίας βολεύει και την βιομηχανία του bodybuilding & fitness  που δεν επιθυμεί να διαιωνίσει το παραδοσιακό στερεότυπο του παλαιού μιστερά που ίσως φοβίζει, δεν είναι συμβατή η νοοτροπία τους με το δικό τους life style, και μοιάζει παρωχημένη στα μάτια τους. Το πιτσιρίκι ο νεαρός δεν θέλει έναν μυώδη παιδονόμο αλλά έναν μεγαλύτερο αδερφό με πολλά κιλά μυών, αυτό δημιουργεί την συμπάθεια, ίσως ενοχλεί αλλά οι συσχετισμοί  είναι ανταγωνιστικοί.

Tyler Manion o εγγονός και αντιπρόεδρος της αμερικανικής λίγκας κοντά στο νέο ίνδαλμα της βιομηχανίας

Θέλουν να ζήσουν το όνειρο τους

Πιτσιρίκια και νεολαίοι εξιδανικεύουν το νέο πρότυπο, είναι για αυτούς η εικόνα στόχος, που για να επιτευχθεί συμπεριλαμβάνουν και την ντοπαριστική ακολουθία, αυτή η εικόνα πρότυπο τους απενεχοποιεί και απέναντι στους γονείς τους, το χαρτζιλίκι ή ο περιστασιακός μισθός θα αποδοθεί για το χτίσιμο των μυών, και την πραγμάτωση του ονείρου τους. [quote]Το πιτσιρίκι του youtube είναι ο νέος καλός πελάτης  που θα γεμίσει τις τσέπες πολλών, όχι όμως την τσέπη του Walker[/quote]

Ο αποθανών Dallas McCarver όπως και ζωντανός Walker  δεν έκαναν κάτι σκόπιμα, ήταν, είναι, εκ γενετής όμορφοι, και αυτή τη μοίρα εκμεταλλεύεται η βιομηχανία αλλά και οι τοπικοί ντίλερ – καθοδηγητές σε κάθε χώρα που δημιουργούν θαυμαστές πελάτες.

Η δυναμική των προτύπων δίνει «ψωμί» και περιουσία  σε πολύ κόσμο που διαπραγματεύεται με τα πιτσιρίκια και τους νέους, το λεγόμενο δυναμικό  κοινό. Το πιτσιρίκι του youtube είναι ο νέος καλός πελάτης  που θα γεμίσει τις τσέπες πολλών, όχι όμως την τσέπη του Walker που θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια να διατηρεί μια πλούσια τσέπη ενός σπόνσορα που δεν θα διαπραγματεύεται ως σφιχτοχέρης  πρωτεΐνο- έμπορος.

Ο ενθουσιασμός του πιτσιρικά είναι το καύσιμο στην κερδοφορία

Οι τοπικοί ντίλερ όπως και οι καθοδηγητές προπονητές  το γνωρίζουν, ο ενθουσιασμός του πιτσιρικά  είναι το καύσιμο για την  κερδοφορία τους, εικόνες όπως αυτή του Nick “the Mutant” Walker  βοηθούν ως «εικόνισμα λατρείας» που περνά μπροστά από τα πρόσωπα των εκστασιασμένων πιτσιρικάδων που ζητούν από τους προπονητές, έστω να πλησιάσουν την εικόνα του, «να έχουν το ίδιο χτένισμα»  αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό πλαίσιο ξεζουμίσματος του πιτσιρικά πελάτη ίσως και για χρόνια, έως να ξυπνήσει από το όνειρο του ενθουσιασμού.
Παράλληλα η βιομηχανία ανανεώνεται από την εικόνα του νέου bodybuilder στριμώχνοντας στην γωνία πρόσωπα και καταστάσεις τους παρελθόντος. Είναι γνωστό ότι οι παλιοί bodybuilders έχουν οικονομικά προβλήματα, όσοι δεν πρόλαβαν να φτιάξουν δική τους επιχείρηση ή να γίνουν ελκυστικοί ντίλερ, σήμερα είναι στην «πείνα» και στα δανεικά.

Παρ όλα αυτά τα γραβατωμένα  και μη στελέχη των ομοσπονδιών μιλούν ακόμη για ιδεώδη, και κοιτούν τους νέους, οι παλιοί δεν βολεύουν, τους αρκεί μια τιμητική πλακέτα.

Νίκησε ο Phil Heath τον χρειάζονται τα Media δεν είναι Σκυλομούρης!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα