Αρχική » Γυμναστήρια Κάποιοι θα ανοίξουν στη ζούλα; Η ΚΡΙΣΗ δημιουργεί ανταγωνισμό

Γυμναστήρια Κάποιοι θα ανοίξουν στη ζούλα; Η ΚΡΙΣΗ δημιουργεί ανταγωνισμό

by admin

Η υγειονομική κρίση έχει “τσακίσει” τα γυμναστήρια, που έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, ο  Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης αναφέρει :

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!

Δυστυχως από αύριο 30/10 όλα τα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι νεότερης ενημέρωσης ! Η πόλη μας σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του covid .gr περνάει στο επίπεδο 4 ( αυξημένου κινδύνου ) και όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφοες ,για όσο καιρό θα ανηκουμε σε αυτό το level,θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ η ατομική άσκηση !
Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην ενημέρωση όλων των πελατών σας και να τηρήσετε όλα τα προβλεπόμενα βάση των εντολών της κυβέρνησης !
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Προς γνώση όλων των γυμναστηρίων :
Τις επόμενες μέρες κλιμάκιο της περιφέρειας θα κάνει ελέγχους από καταγγελίες που θα δέχεται η περιφέρεια και ο συλλογος μας και θα αφορούν γυμναστήρια -αθλητικούς συλλόγους -personal studio που παρά την παραπάνω απαγόρευση ,θα συνεχίζουν την λειτουργία τους ! Τα πρόστιμα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ο συλλογος μας είναι υποχρεωμένος να διασφαλίσει ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ για ολα τα νόμιμα γυμναστήρια και δεν θα επιτρέψει σε αδειοδοτημένους (και ποσό μάλλον σε άνευ άδειας ) χώρους την παράνομη λειτουργία τους!
Με εκτίμηση
από το ΔΣ του συλλόγου

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα