Αρχική » Τι οδήγησε στην ρήξη των αθλητών με την Ε.Ο.Σ.Δ. δημοσίευμα των τοπικών media

Τι οδήγησε στην ρήξη των αθλητών με την Ε.Ο.Σ.Δ. δημοσίευμα των τοπικών media

by admin

Τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα του Ναυπλίου προχώρησαν πριν λίγες ημέρες σε μια αξιοπρόσεκτη αναφορά. Συγκεκριμένα στη προβαλλόμενη αρθρογραφία με τον τίτλο: Νέα εποχή για το Ελληνικό bodybuilding με μπροστάρη τον Τάσο Κολιγκιώνη, αναφέρουν σε ένα σημείο …
Οι ενέργειες της προηγούμενης ομοσπονδίας αντί να αναλωθούν στην αναβάθμιση του αθλήματος και την εξεύρεση οικονομικών πόρων, όπως ζητούσαν τα μέλη της, καταγγέλεται πως περιορίστηκαν στο πως να «κυνηγήσει» άλλες ομοσπονδίες, χωρίς κάποιο αντίκρισμα.

Εάν όλα αυτά ευσταθούν δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα διότι άλλο οι φημολογίες και άλλο οι αποδείξεις, διότι η ΕΟΣΔ δεν μετρά την ύπαρξη της τα τελευταία χρόνια αλλά έχει ιστορία δεκαετιών. Αυτομάτως το ερώτημα που τίθεται είναι, ποια είναι τα στελέχη συλλόγων που όλα αυτά τα χρόνια προέβαλαν  έντονες αντιδράσεις; ενώ προχώρησαν και σε καταγγελίες;

Εδώ δεν πρόκειται για μια άστοχη  και παρορμητική αντίδραση – δημοσίευση όπως συχνά γίνεται στο Facebook όπου πολλοί χρήστες δεν αντιλαμβάνονται τις νομικές συνέπειες των τοποθετήσεων τους. Επίσης γίνεται αναφορά πως τα ποσά που δίνονταν από τους χορηγούς κρίνονταν ως μη ικανοποιητικά! ενώ παράλληλα επισημαίνεται πως αθλητές που εκπροσωπούσαν το άθλημα στην Ελλάδα είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους με τον τρόπο που διοικούταν η μέχρι πρότινος Ομοσπονδία!

Παρακάτω το δημοσίευμα

Τι οδήγησε στην ρήξη των αθλητών με την Ε.Ο.Σ.Δ.

Οι αθλητές που εκπροσωπούσαν το άθλημα στην Ελλάδα είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους με τον τρόπο που διοικούταν η μέχρι πρότινος Ομοσπονδία αλλά και με την έλλειψη οικονομικής στήριξης του αθλήματος.

Από τους περισσότερους συλλόγους υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια για την λειτουργία της ΕΟΣΔ και καταγγελίες για αυταρχισμό από πλευράς του προέδρου. Όποιες προσπάθειες έγιναν για να βρεθεί η χρυσή τομή έπεσαν στο κενό με αποτέλεσμα να επέλθει οριστική ρήξη.

Οι ενέργειες της προηγούμενης ομοσπονδίας αντί να αναλωθούν στην αναβάθμιση του αθλήματος και την εξεύρεση οικονομικών πόρων, όπως ζητούσαν τα μέλη της, καταγγέλεται πως περιορίστηκαν στο πως να «κυνηγήσει» άλλες ομοσπονδίες, χωρίς κάποιο αντίκρισμα.

Τα ποσά που δίνονταν από τους χορηγούς κρίνονταν ως μη ικανοποιητικά με αποτέλεσμα οι αθλητές να μένουν χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη και να μην μπορούν να απολαμβάνουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα.

περισσότερα εδώ 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα