Αρχική » Τι συνέβη στον Γιγαντόσωμο Bodybuilder & Επιχειρηματία;

Τι συνέβη στον Γιγαντόσωμο Bodybuilder & Επιχειρηματία;

by admin

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του διαδικτυακού ενθουσιασμού ενός μέρους της νεολαίας που χρησιμοποιεί τις επαναλαμβανόμενες ενέσεις, για να αναπτύξει το σώμα του. Μπορεί πολλοί από αυτούς μετά από χρόνια να γίνουν υπάλληλοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες και να αλλάξουν ιδέες, όπως ένας ανθρωπος  που στα νιάτα του ήταν επαναστάτης  και μετά εγινε συντηρητικός. Προς το παρών το κυρίαρχο σύνθημα  είναι steroids όσο γίνεται πιο συχνά!   

Αυτό έρχεται να προλάβει ο Illia Golem, να βοηθήσει άλλους χρήστες

‘Οπως έχει γραφτεί επανειλημμένως το πρόβλημα με το ντοπάρισμα ξεκινά από την στιγμή που κάποιος κάνει την ένεση, ο Illia Golem Yefimchyk, που του αρέσει να μιλάει για τα ΑΑΣ,  μίλησε και για το πρόβλημα του.

Ο Ουκρανός bodybuilder και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, στο οποίο ανέφερε την ανάπτυξη ενός αποστήματος στο μηρό και τον γλουτιαίο μυ ως αποτέλεσμα των ενέσεων που έκανε!  Αν και ο ιδιος  ανέκαμψε πλήρως, ανέβασε το video ώστε να βοηθήσει άλλους χρήστες τέτοιων ουσιών με ακριβείς οδηγίες , οι οποίες αφενός θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίσουν το βακτηριακό απόστημα και, αφετέρου, να αποφύγουν σοβαρές συνέπειες σε μια παρόμοια κατάσταση.

To πρόβλημα από τις ενέσεις ψηλά στο πλάι του ποδιού !

Ο Golem  έπρεπε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την απομάκρυνση του αποστήματος αν και αρχικά  δεν μπορούσε να ακολουθήσει  το πρωτόκολλο, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα μέσα. Ωστόσο, συμβουλεύει όλους τους άλλους χρήστες  να μην πάνε αμέσως στο γιατρό, αλλά πρώτα να προσπαθήσουν να λύσουν μόνοι το πρόβλημα τους!  επισημαίνοντας στην αρχή την περιοχή της φλεγμονής και παρατηρώντας εάν είναι απλώς μια αλλεργική αντίδραση ή στην πραγματικότητα είναι ένα απόστημα .

Στην  περίπτωση αυτή , συνιστά  να κάνετε μια μίξη από τρία στοιχεία: την Δεξαμεθαζόνη, (συνθετικό γλυκοκορτικοειδές με επταπλάσια αντιφλεγμονώδη δράση από την πρεδνιζολόνη) το Voltaren και το διμεθυλοσουλφοξείδιο 99,9%  ( φυσικό παυσίπονο αντιφλεγμονώδες)Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό θα έχει αντιφλεγμονώδη δράση και ανακουφίζει τον πόνο.

Ταυτόχρονα, ο bodybuilder συμβουλεύει μια επταήμερη κούρα αντιβιοτικών. Θα χρησιμοποιήσετε  δοξυκυκλίνη, κεφαλεξίνη (αντιβιοτικό που μπορεί να θεραπεύσει ορισμένες βακτηριακές λοιμώξεις) ή αζιθρομυκίνη και, στις καλύτερες περιπτώσεις, συνιστά πάντα να έχετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία παρασκευάσματα στο σπίτι. Μόνο εάν αποτύχει αυτή η προσπάθεια, θα πρέπει να πάει κάποιος σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τον bodybuilder  που σπονσοράρεται  από την 5% Nutrition.

 

O Illia Golem μεγάλωσε στη  Λευκορωσία, αναζητώντας καλύτερες  ευκαιρίες από αυτές που ήταν διαθέσιμες στην πατρίδα του, σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας την Πράγα για να σπουδάσει οικονομικά. “Μέσα στο πρώτο εξάμηνο, ήξερα ότι δεν ήταν για μένα”, αποκαλύπτει. “Ήξερα ότι το μέλλον μου ήταν στο γυμναστήριο” τελικά το περασμένο φθινόπωρο μετακόμισε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Στην τρίτη ανάρτηση  η πληγή από τις ενέσεις

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα