Αρχική » Τον έπιασαν να Ντοπαρίζει το Αίμα του….επ αυτοφόρω!

Τον έπιασαν να Ντοπαρίζει το Αίμα του….επ αυτοφόρω!

by admin

H Παρακάτω είδηση δημιουργεί το εξής συμπέρασμα, εάν θέλεις να ντοπαριστείς κάντο με τρόπο που δεν θα πιαστείς! έτσι και πολλά ηρωικά μηνύματα για την σκληρή προσπάθεια σου θα δημοσιεύεις, και πολλά χειροκροτήματα θα δέχεσαι! ικανοποιώντας τον εγωισμό σου. [quote]Αυστριακός πρωταθλητής του σκι συνελήφθη επ’ αυτόφωρω να ντοπάρεται με μετάγγιση αίματος[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”4zUw6cjoKqQ”]

Ο Αυστριακός πρωταθλητής σκι Μαξ Χάουκε συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να κάνει μετάγγιση αίματος προκειμένου να ενισχύσει την απόδοσή του εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ζέεφελντ.  Οι αρχές έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του και τον έπιασαν! ..

Εκτός από τον Χάουκε, η αυστριακή αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ακόμα σκιέρ, του Αυστριακού Ντόμινικ Μπάλνταουφ και του Καζάκου Αλεξέι Πολτοράνιν. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ (WADA) επιβεβαίωσε ότι οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έγιναν με επιτυχία, στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας επιχείρησης για την αντιμετώπιση του ντόπινγκ και της χρήσης φαρμάκων που ενισχύουν την απόδοση στον αθλητισμό. Δυστυχώς, με συγκλονίζει, δύο από τους αθλητές μας  να είναι ντοπαρισμένοι, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της APA ο αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας για το σκι αντοχής, Markus Gandler.

Οι αστυνομικοί κατέγραψαν μάλιστα με βίντεο τον αθλητή την ώρα της μετάγγισης και τον συνέλαβαν, ενώ κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων από τους αγώνες.

Ο Max Hauke κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα