Αρχική » Τον Βασάλο δεν του άρεσε στην αρχή το bodybuilding

Τον Βασάλο δεν του άρεσε στην αρχή το bodybuilding

by admin

Ο Διάσημος πια Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και personal trainer σε ερώτηση εάν  το bodybuilding του άρεσε, απαντά: Στην αρχή καθόλου. Ήμουν αντιδραστικός, επειδή μ’ αυτό ασχολούνταν οι περισσότεροι στην οικογένειά μου. Μεγαλώνοντας άρχισε να με ελκύει, γιατί δε μ’ άρεσε που ήμουν αρκετά αδύνατος και ήθελα να αποκτήσω μεγαλύτερη σωματική διάπλαση.

Τι σε κέρδισε στο personal training;

Μ’ αρέσει η εξέλιξη που βλέπω να έχουν όσοι αναλαμβάνω να προπονήσω, τόσο εμφανισιακά όσο και ψυχολογικά. Η γυμναστική, σε συνδυασμό πάντα με ισορροπημένη διατροφή, μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή κάποιου, αρκεί να προσπαθήσει αρκετά και ν’ αφιερώσει χρόνο.

Για σένα η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής;

Εφόσον κολλάς το «μικρόβιο» του αθλητισμού και της σωστής διατροφής, δεν το εγκαταλείπεις ποτέ. Για μένα είναι τρόπος ζωής από την παιδική μου ηλικία.

Στις πρώτες σου συνεντεύξεις μετά το παιχνίδι είχες δηλώσει επανειλημμένως ότι είσαι single. Ισχύει ακόμη;

Ναι, είμαι ακόμα μόνος. Δεν έχω βρει την κατάλληλη κοπέλα. Αν τη βρω, να είσαι σίγουρη ότι θα το ανακοινώσω, γιατί βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον γύρω απ’ αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Γενικά είμαι άνθρωπος των σχέσεων, πάντα έκανα μακροχρόνιες σχέσεις κι αυτό αναζητώ και τώρα.

Πέρα από την τηλεόραση, ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Θέλω να δημιουργήσω το δικό μου blog με καθημερινά tips διατροφής και γυμναστικής. Φυσικά, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την οικογενειακή μας επιχείρηση, καθώς διατηρούμε personal studio στην Αγία Παρασκευή.

Περισσότερα εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα